GTX 1070 mining yapmaya değer mi?

Vemonder

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, EVGA'nın GTX1070 kartına sahibim. Şu anda öylesine denemek için mining yapıyorum. Fan %30'da, 70 dereceyi geçmiyor ekran kartım. Sizce yapmaya değer mi? Karta 3.900 TL verdiğimi göz önüne alırsak ortalama günde 8 saat mining yapsam getirisi ne olur?

100 TL.

7/24 kazarsan iyi bir harçlık çıkartırsın ama kazdığın coine göre de değişir tabi.

7/24 kazarsan iyi bir harçlık çıkartırsın ama kazdığın coine göre de değişir tabii.

ETH kazıyorum şu an bilemedim EVGA'nın kartları çok sağlam webde falan dolaşırken arkadan kazsın diye düşündüm bakalım 1 ay devam ettireceğim bu şekil. Bu hafta Full kazacağım gece falan dahil. Ona göre aylık hesabımı yapıp kafama yatarsa devam ettiririm.

Mining rigim var şunu söyleyeyim , bende ilk sizin gibi başladım. Sürekli işte google giriyorum açayım 10 dakika sonra oyuna giricem kapatayım gibi bir kafadaysanız yapmayın. Karta çok zararı olur , sürekli voltaj yükselicek vram mhz yükselicek düşücek sıkıntı olabilir. Minimum 1-2 saat yapın öyle kapatın ve kapattıktan sonra direkt oyuna girmeyin ben kapatıyorum bi yarım saat vakit geçiriyorum evde o şekilde kullanıyorum. Maksat kart kendine gelsin.

Karta hiçbir zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…