GTX 1070 Model Seçimi

Düşünmeden 1070Ti'ı almalısın bence(y) Biliyorsun ki performansı 1070'den daha üstün. Kaçırma derim. Markaya güvenmiyorum dersen gayet güvenli bir marka ona takılma derim.

Galax bizim ülkemiz de bilinmeyen bir marka sadece. Dışarda gayet tercih edilen bir marka bir sıkıntı çıkmaz emin olun. Zaten bir Msi, Asus gibi markalardan tek farkı soğutma sistemi aksi halde zaten bütün kartları herkes Nvidia dan alıyor. Msi dan tek farkı Örn: MSİ 50-55 derecede çalışırken bu 52-58 arasında çalışır belki daha soğuk bile çalışabilir.

Galax bizim ülkemiz de bilinmeyen bir marka sadece. Dışarda gayet tercih edilen bir marka bir sıkıntı çıkmaz emin olun. Zaten bir Msi, Asus gibi markalardan tek farkı soğutma sistemi aksi halde zaten bütün kartları herkes Nvidia dan alıyor. Msi dan tek farkı Örn: MSİ 50-55 derecede çalışırken bu 52-58 arasında çalışır belki daha soğuk bile çalışabilir.
Galax 1070 Ti al. Galax, Zotac gibi değildir, MSI'dan, ASUS'tan farkı yoktur.

Peki O.C. performansları?

Ha ben olsam Nanokatolog dan almazdım onu da eklemek istedim.

Sebebi nedir?

Peki O.C. performansları?
Pek bilgim yok fakat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu video sana yardımcı olur. EX OC modellerinin OC performansı iyiymiş. 1070 Ti'da çok daha iyi olur.
Kısaca Galax iyidir :)

Nanokatalog yanlış bilmiyorsam Amazon üzerinden alıyor. Garanti olarak da firmamızın garanti altında desede bir sıkıntı olduğunda sen ona yolluyorsun oda Amazon'a. Gereksiz bir trafik oluşturmaya gerek yok zaten en az 2 hafta bekleticekler siparişi geçtiğinde. Ara kendin bul al Amazondan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı