Tavsiye ettiğin monitör amd freesync destekli.Asus MG278Q 27" WQHD FreeSync Gaming Monitör Monitör
Benim tavsiyem budur.
Freesync özelliğini kullanamayacak sadece. Monitörün Freesync olmasının herhangi bir zararı yok. GTX 1070 1080p'de çoğu zaman %100 kullanımla çalışmıyor bundan dolayı 2K monitör önermek istedim. 2K, 27 inç, 144 Hz, 1 ms bence doyurucu özellikleri olan bir monitör. Tek eksiği G-Sync. G-Sync'li 2K monitörler de maalesef bütçe dışı uçuk fiyatlara sahip.Tavsiye ettiğin monitör amd freesync destekli.
Benim tavsiyem şu ikisi
Asus ROG Swift PG248Q 24" 1ms (HDMI+Display) Nvidia G-Sync Fiyatı
AOC G2460PG 24" 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD LED Fiyatı
Bu 3. 4. Tercih olabilir çünkü 1080p 27" pixeller göze batıyor.
Philips 272G5DYEB/00 27" 5ms G-SYNC (Display+USB) Full HD Fiyatı
Senin tavsiye ettiğin monitöre ve benim tavsiye ettiğim gsync destikli monitör fiyatlarına bir bak isyersen. Arkadaşım 2k belirtmemiş yanlız [emoji6][emoji106]Freesync özelliğini kullanamayacak sadece. Monitörün Freesync olmasının herhangi bir zararı yok. GTX 1070 1080p'de çoğu zaman %100 kullanımla çalışmıyor bundan dolayı 2K monitör önermek istedim. 2K, 27 inç, 144 Hz, 1 ms bence doyurucu özellikleri olan bir monitör. Tek eksiği G-Sync. G-Sync'li 2K monitörler de maalesef bütçe dışı uçuk fiyatlara sahip.
1080P G-Sync monitör pişman etmez fakat daha geleceğe dönük olması bakımından ben 2K tavsiye ederim.2nize de teşekkür ediyorum. Sİzce 2k normal bir monitör mü almalıyım yoksa full hd g-sync mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.