GTX 1070 Msı 8GB düşük FPS sorunu

YusufKut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkdaşlar öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun. Hayırlı bayramlar dilerim.
Konu başlığındada gördünüz gibi daha yaklaşık bu gırafikkartını 1 ay bile olmadı alalı
Geforce GTX 1070 Gaming x8g Ekran kartını aldım. Technopat'tan izlediğim incelemeler sonrasında almaya karar vermiştim ve aldım. Fakat Örneğin Gta5'de benim aldıgım performans ortalama 59 - 60 FPS ve ayarları Technopat incelemsine göre ayarladım yer yer 44 FPS bile gördüm. Anlamıyorum neden bu kadar FPS düşük alıyorum. Technopat'ın incelemsinde en az 59 FPS gördüm ve ortalama 80 - 90 küsür FPS alıyorlar.
Aynı ekran kartısını aldım hatta şimdi bütün bilgiseyar özelliğigini atıyorum:

İşletim sistemi: Windows 10 sing home
  • İşlemcim : Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz (8 GPUs), ~3.4GHz
  • Bellek(RAM):CORSAIR 16GB RAM (RAM'leride ekran kartı ile aldım )
  • Disk: 1 Terebayt
  • Ekran kartı : NVIDIA Geforce GTX 1070 8GB
  • Anakart : Msı H97 Gaming 3 Bunuda ekran kartıyla birlikte aldım
  • Güç kaynagı : HYPER 700W Sertifikası var her halde sertifikası 85.
  • Monitör: LG29" 29UM57 Ultra Wide IPS Monitör

Benim sorunum şu arkdaşlar : Normalde benim bu şekilde Ortalama 80-90 FPS almam gerekirken ben sadece 59-60 ortalama düşük 44 FPS'yi gördüm. Not: Advance Grafis acık değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniyeceğim hatta size fps değerlerinide yazacağım bakalım inşallah karta bir sıkıntı olmaz
Şimdi drvirılarını sildim tekrardan kuryorum en fazla 15 dk sonra diyer oynlardada test yapacagım eyer diyer oynlardada aynı sıkıntı yaşanırsa ne yapmalıyım benlik hiç birşey yok ben direk kartı taktım kurulumunu yaptım ve oyunları oynamaya başladım normal olanda bu bakalım size geri döneceğim şimdiye kadar ilgi gösterdiniz için çok teşekür ederim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı