GTX 1070 Msi vs Asus

Msi vs Asus

• Oy verenlerin toplamı
    14

Mehmett Efe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben GTX 1070 almak istiyorum fakat markaya karar veremedim. İnternette bir sürü inceleme izledim fakat hala karar veremedim. Sizin görüşlerinizde almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Neden hangi markayı tercih ettiğinizide yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ASUS dostum fakat ikiside güzel markalar fiyat faktörünü de hesaba katmalısın yine de %51 ASUS derim.

Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için fakat hala kara veremedim fiyatı hesaba katmazsak tasarım ve soğutma olarak hangisi ?

Ben de 1060 alacağım zaman marka konusu kafamda en büyük faktördü.Asus mu alayım Msi mı bir türlü karar verememiştim.Aldıktan bir süre sonra anlıyorsun ki bu denli düşünmeye gerek bile yokmuş meğer.Her iki marka da gayet iyi performansları neredeyse aynı ikisininde soğutması iyi gönlün hangisini istiyorsa tercihini ondan yana kullan.Ama illah bir marka öner dersen ben ASUS kullanıyorum gayet memnunum, öneririm.

Cevap çok basit aslinda.
Markalar arasinda 3-5 FPS ve 5-6 dereceden fazla fark olmaz.
Yani en çok hangisinin görünüşünü beğeniyosan onu al veya bütçen kisitliysa ucuz olani al.
Yalniz ben görünüşten dolayi Asus seviyorum .

ASUS ve MSI arasında taş çatlasa 1 FPS oynar oda hangisi daha serin çalışırsa o geçer. Anlayacagın Ben MSI marka bir ekran kartı kullanıyorum ne ısınma, ne cw, nede performans problemim var ama bundan önce de ASUS kullandım oda o kadar güzeldi Tamemen sana kalmış yani.

Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için fakat hala kara veremedim fiyatı hesaba katmazsak tasarım ve soğutma olarak hangisi ?
Fan haricindeki diğer teferruatlar o kadar küçük farklar ki şu daha iyi diğemeyiz. Fan avantajı Asus'da fark atıyor, daha sessiz ve daha az toz toplayan bir tasarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…