GTX 1070 Nasıl overclock yapılır?

RX 470'in belleklerine voltaj vermeden +1000 MHz artıran tek benim sanırım. GPU'ya +48 Voltaj vererek 100 MHz artırmıştım.

Evet çıkıyor o seçenek. 2 kez onu seçip denedim. Ama monitör 1080p olduğu için 2K ya çıkamıyor sanırsam.

Yoksa aynı ayarlar ile 70 FPS alıyorum 1080p de.

Ben 2K ayarladım testi neden FullHD'de yaptı bu insafsız :/Eki Görüntüle 242176
720P'de 200 FPS'cik mi? Bir de oyun falanda değil, basit 3D grafik...

Bir de minimum 30 FPS. Darboğaz yapıyor herhalde.

Ben şöyle 700 FPS falan bekliyordum. O kadar para bayıp hem karşılığında C.W çıkıyor hem de 1080'e yakıştıramadığım FPS değeri çıkıyor. Yazıktır, yapmayın abi lütfen...

Ayrıca milleti 1080P diye kekliyor. Meğerse 720P'de test etmiş... Kartını ezdirmemeye çalışıyor mübarek ama nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
720P'de 200 FPS'cik mi? Bir de oyun falanda değil, basit 3D grafik...
Yanılıyorsunuz, Unigine bechleri oyunlardan daha ağır. Bir de o minimum basit gördüğünüz 30 FPS'yi bisikletle 60km süratla gidip duvara ya da denize çakıldığınızı varsayarak değerlendirin

@er36po Orijinal Windows 10 kullanıyorum. Daha yeni temiz kurulum yaptım. Windows kendi ne güncelleme yaptı ise onlar var. Windows'un kurdukları hariç hiç bir kurulum veya yükseltme işlemi yapmadım.

DARK N10 kasayı 5 fan ile birlikle kullanmama rağmen kasanın kapağı kapalı olduğunda mining işleminde %75 fan ile 75 dereceye çıktı. Önümüzde ki 60 dakika içerisinde kontrol edeceğim. Eğer 76 derece olur ise kasanın yan kapağını açacağım. Kapak açık iken 73 derecede falan %73 fan ile çalışıyor.

N10 5 fan var fakat kendi fanları hava akışı için yetersiz daha kaliteli hava akışı yüksek fanlar ile değiştirmedikçe o ısıları görmen normaldir.

Kapağı açtım ayrıca kendi fanları da açık. Normalde sadece kapak açık iken 72-73 arası gidip geliyordu şuanda 70-71 arası gidip geliyor.
N10 5 fan var fakat kendi fanları hava akışı için yetersiz daha kaliteli hava akışı yüksek fanlar ile değiştirmedikçe o ısıları görmen normaldir.
Custom sıvı soğutma planlarım var. Zaten öne ve yukarıya radyatör takılacak. Radyatörler için özel fanlar alınması gerekecek. Bundan dolayı boşa masraf yapmadım. Pekte gerek yok şuan için. Kapak açık tutarım

Şuan kartım ile ilgili birşeyi fark ettim, MSI Afterburnerdan Core Clock'u 160'ın üzerine çıkartamıyorum. +160core clock'a voltajsız stabil çıkıyor ve bazı oyunlar 2062 bazılarında 2074mhz'de çalışıyor.

Core clock'u 165 yaptığım gibi çakılıyorum, voltaj veriyorum olmuyor. En sonunda 165core clock'ta +100voltaj verdim gene çakıldım. Acaba ramler mi etkiledi dedim ramlere OC yapmadan 165core clockta 100voltaj verdim gene çakıldım.

Benim kartın sınırı bu demek ki, fakat voltaj ile sınırını geçememem sinir bozucu oldu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…