Gtx 1070 Ne Zaman Çıkacak?

Umarim dediğiniz gibi 2000 tl ile gelmez

Bence, sen sistemini topla, hiç bekleme. Skylake sisteme GTX 750 Ti ile idare et.
Sonrasında bütçene göre GTX 1070 veya 1080 alır, yoluna devam edersin.

İyi hoş güzel diyosun da kardeşim Gtx 750Ti de çok ucuz bir mal değil yani 470 Lira onu alıcağıma gtx 950 alırım. Hem diyelim aldım 2 3 ay sonra onu satmak problem olucak zaten ya bekliycem yada tam alıcam ugrasamam satmayla falan

GTX 950 de olur. Ben sadece izleyeceğin yöntemi anlattım. Çeşitlendirmesi sana kalmış.

Amazon iyi hoş da garanti süreci sıkıntılı mala bir zarar geldiği zaman çöpe atmak zorunda kalıyorsun yurt dışı ürünü olduğu için.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam beyler ben 6000 7000 tl civarında bir pc toplamak istiyorum ekran kartı ne önerirsiniz gtx 970 mi alayım bekleyip 1080 veya 1070 mi alatım ?

Amazon üzerinden Gigabyte GTX 1070 Gaming modeli 1550TL'ye alınabiliyor. An itibariyle 429$fiyata sahip 85$ vergi ve kargo ücreti ile $ kurunu da yuvarlak 3TL baz alırsak 1550TL'ye denk geliyor. Amazonda BEST SELLER listesinin başında. Ben bu yazıyı yazarken stok bitti :S Her an gaza gelip sipariş verebilirdim. Mini itx kasama sığan sayılı 1070 modellerinden. Ucu ucuna sığıyor kasama. 29cm limitim var, kartın uzunluğu 28.6cm Asus MSI Zotac modelleri sığmıyor. EVGA veya Gigabyte modellerine bakmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…