Gtx 1070 Ne Zaman Çıkacak?

Bende senin gibi pc toplamak icin sabirsizlaniyorum ve msi gtx970 li bir sistem toplayacaktim. Lakin suan beklemeyip gtx 970 li sistem toplamak mantiksizca bir hareket olur. Cunku 2 yillik ekran kartina vatan fiyati icin konursak 1400 tl gibi bi fiyat vereceksin. Ama gtx 1070 özel soğutmalı modelleri msi asus v.b piyasaya cikacagi maksimum fiyat 1700 tl ve haziranın son haftasi benim tahminimce stoklara girer Türkiye'de. O yzuden suan en mantıklısı beklemek veya ekran kartsiz sistem toplamak. Biraz uzun oldu ama sonuna kadar okumani tavsiye ediyorum :)
Umarim dediğiniz gibi 2000 tl ile gelmez

Bence, sen sistemini topla, hiç bekleme. Skylake sisteme GTX 750 Ti ile idare et.
Sonrasında bütçene göre GTX 1070 veya 1080 alır, yoluna devam edersin.

İyi hoş güzel diyosun da kardeşim Gtx 750Ti de çok ucuz bir mal değil yani 470 Lira onu alıcağıma gtx 950 alırım. Hem diyelim aldım 2 3 ay sonra onu satmak problem olucak zaten ya bekliycem yada tam alıcam ugrasamam satmayla falan

İyi hoş güzel diyosun da kardeşim Gtx 750Ti de çok ucuz bir mal değil yani 470 Lira onu alıcağıma gtx 950 alırım. Hem diyelim aldım 2 3 ay sonra onu satmak problem olucak zaten ya bekliycem yada tam alıcam ugrasamam satmayla falan

GTX 950 de olur. Ben sadece izleyeceğin yöntemi anlattım. Çeşitlendirmesi sana kalmış.

i3 veya i5 sistem toplarsan işlemci üzerindeki grafik birimi ile pc açılır tabiki. Benim imzamdaki sistemi o şekilde kullanıyorum. Ekran kartını henüz almadım.
1070'i Türkiye'den almak istersek dediğin gibi 2000TL civarında bir rakam görebiliriz. Bu aşamada amazon devreye giriyor ve 380$ olan tahmini fiyatıyla kargo ve gümrük ile birlikte 470$ civarında bir rakama elimize geçer. Şu anki kura göre düşünürsek 1400TL altında bir rakam yapar. Tabi bu en iyi şartlar düşünürsek.
Amazon iyi hoş da garanti süreci sıkıntılı mala bir zarar geldiği zaman çöpe atmak zorunda kalıyorsun yurt dışı ürünü olduğu için.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amazon üzerinden Gigabyte GTX 1070 Gaming modeli 1550TL'ye alınabiliyor. An itibariyle 429$fiyata sahip 85$ vergi ve kargo ücreti ile $ kurunu da yuvarlak 3TL baz alırsak 1550TL'ye denk geliyor. Amazonda BEST SELLER listesinin başında. Ben bu yazıyı yazarken stok bitti :S Her an gaza gelip sipariş verebilirdim. Mini itx kasama sığan sayılı 1070 modellerinden. Ucu ucuna sığıyor kasama. 29cm limitim var, kartın uzunluğu 28.6cm Asus MSI Zotac modelleri sığmıyor. EVGA veya Gigabyte modellerine bakmak zorundayım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı