GTX 1070 Oyun ve İleriye dönük çalışma bilgisayarı

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar radyo-televizyon bölümünde okumayı istiyorum. Adobe programlarını sık kullanan, son çıkan oyunları da oynayan biriyim. Yaz sonu, kış başı gibi yeni sistem toplamak istiyorum. Çok sık render yapan biri değilim.

GTX 1070'li bir sistem toplamak istiyorum ama işlemci konusunda kararsızım. Gönlümde yatan aslında 6700K veya 7700K ama Youtuber falan değilim. Yani her gün video işleyip koymayacağım. 1070'li bir sistem tavsiyesi yaparsanız sevinirim. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
pc.PNG

Hocam herhangi bir fiyat söylemediğiniz için GTX 1080 tercih ettim. Bence bu sistemi almanız sizin için daha iyi hale gelebilir. İleriye dönük gayet iyi bir bilgisayar ilerde sizin tercihinize bağlı SLI'da yapabilirsiniz. Saygılarımla.

Eki Görüntüle 216889
Hocam herhangi bir fiyat söylemediğiniz için GTX 1080 tercih ettim. Bence bu sistemi almanız sizin için daha iyi hale gelebilir. İleriye dönük gayet iyi bir bilgisayar ilerde sizin tercihinize bağlı SLI'da yapabilirsiniz. Saygılarımla.

Evet fiyat eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Maksimum 6.000 TL bütçem var. Dediğim gibi çok sık render yapan biri değilim. 7700 Veya 6700K'nın fazla olabileceğini düşünüyorum. Onun yerine yeni nesil bir i5 alınabilir mi diye düşünüyorum.

Örneğin i5 6600K gibi bir işlemci işimi görür diye düşünüyorum. Beni asıl istediğim hiçbir oyunda sorun çıkarmaması, Adobe programlarında takılma yapmaması. Ara sıra da render alıyorum zaten. 6600K + GTX 1070 nasıl bir kombinasyon olur sizce? 3 yıllık bir kasam var, R9 270X + i3 3220 sistemli. Buda çok iyi ama miyadını doldurmaya başladı. Kasa almadan direk içinden değiştirmek istiyorum.

Son düzenleme:
Aylar sonra toplanacak sistem için şimdiden konu açılmaz. Almadan bir hafta kadar önce açın ki yeni teknolojiler ile öneri yapılsın. Belki siz alana kadar 6000 Tl'ye daha iyi bir sistem seçeneği çıkar karşınıza.

Aylar sonra toplanacak sistem için şimdiden konu açılmaz. Almadan bir hafta kadar önce açın ki yeni teknolojiler ile öneri yapılsın. Belki siz alana kadar 6000 Tl'ye daha iyi bir sistem seçeneği çıkar karşınıza.

Belli olmaz şartlar uyuşursa daha erkene de çekebilirim. Malum ülkemizde dolar kuru bu şekilde giderse Kasım ayına kadar çıkacak teknolojiler daha bir ateş pahası olacak. Diğer arkadaşa da dedim öyle ultra pro bir oyuncu veya YouTuber olmadığımdan ötürü her şeyin en yenisi olsun gibi bir derdim yok. İyisi olsun istiyorum.

Konuyla pek ilgisi yok, biliyorum ancak radyo ve televizyon bölümü hakkında pek iyi şeyler duymadım hocam. Yani ne bileyim, biraz sıkıcı gibi diyorlar. Hedef mesleğiniz nedir? Bence biraz daha araştırma yapın. MuratabiGF'nin bir Vlog'unda biraz konuşmuştu o konu ile ilgili. Neyse sistem konumuza gelecek olursak, bu tarihten 2-3 ay sonrası için sistem toplamak çok iyi sonuçlar vermez. Daha referandum var, dolar gittikçe düşmeye başladı yani PC'yi almadan 1 hafta önce açarsanız daha iyi olur.

Konuyla pek ilgisi yok, biliyorum ancak radyo ve televizyon bölümü hakkında pek iyi şeyler duymadım hocam. Yani ne bileyim, biraz sıkıcı gibi diyorlar. Hedef mesleğiniz nedir? Bence biraz daha araştırma yapın. MuratabiGF'nin bir Vlog'unda biraz konuşmuştu o konu ile ilgili. Neyse sistem konumuza gelecek olursak, bu tarihten 2-3 ay sonrası için sistem toplamak çok iyi sonuçlar vermez. Daha referandum var, dolar gittikçe düşmeye başladı yani PC'yi almadan 1 hafta önce açarsanız daha iyi olur.

Öneriniz için teşekkür ederim.

RTS bölümüne gelince. Ben aslında bir medya gurubunda kurgu/montaj editörü olmayı istiyorum. Uzun zamandır video montajlama, efektler üzerinde kendimi geliştirdim. Tabii ki daha fazlasına ihtiyaç var diye düşündüğüm için üniversiteyi bu bölümde okumak istiyorum. Aslında çok iyi İngilizcem var bir ara ingilizce öğretmenliği istiyordum ama atanamama sorunu vs. canımı sıktığı için yapmayı sevdiğim diğer işi (RTS) seçmeye karar verdim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı