O Onur Koca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #1 Oyunlarda binalar ve farklı yapılar göz kırpıyor, titriyormuş gibi oluyor. Bu sorun benden mi kaynaklı yoksa ekran kartında mı bir hata var? Sistemim: GTX 1070 Aero 8G OC Ryzen 5 1600 Gskill 16GB 2400 MHz MSI B350 PC MATE Tüm sürücüler ve BIOS updatelerini yaptım.
Oyunlarda binalar ve farklı yapılar göz kırpıyor, titriyormuş gibi oluyor. Bu sorun benden mi kaynaklı yoksa ekran kartında mı bir hata var? Sistemim: GTX 1070 Aero 8G OC Ryzen 5 1600 Gskill 16GB 2400 MHz MSI B350 PC MATE Tüm sürücüler ve BIOS updatelerini yaptım.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 23 Temmuz 2017 #2 V-SYNC açık mı? Artı 0 Eksi
Efe Öztaş Hectopat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #3 Geçmiş olsun V-SYNC açıksa ondan olabilir arkadaşım kolay gelsin Artı 0 Eksi
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 23 Temmuz 2017 #4 Efe Öztaş dedi: Geçmiş olsun V-SYNC açıksa ondan olabilir arkadaşım kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. V-SYNC bu tür sorunları engellemek için yapılmıştır. V-SYNC kapalıysa açması gerekir. Artı 0 Eksi
Efe Öztaş dedi: Geçmiş olsun V-SYNC açıksa ondan olabilir arkadaşım kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. V-SYNC bu tür sorunları engellemek için yapılmıştır. V-SYNC kapalıysa açması gerekir.
KS KS O Onur Koca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2017 #5 Gordon Freeman dedi: Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. V-SYNC bu tür sorunları engellemek için yapılmıştır. V-SYNC kapalıysa açması gerekir. Genişletmek için tıkla... Kapalıydı. Açmam mı gerekir? Artı 0 Eksi
Gordon Freeman dedi: Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız. V-SYNC bu tür sorunları engellemek için yapılmıştır. V-SYNC kapalıysa açması gerekir. Genişletmek için tıkla... Kapalıydı. Açmam mı gerekir?
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 25 Temmuz 2017 #6 Onur Koca dedi: Kapalıydı. Açmam mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Açıp bir daha dener misiniz? Bazı oyunlarda V-SYNC diye geçmez dikey eşitleme diye geçer bilgin olsun. Artı 0 Eksi
Onur Koca dedi: Kapalıydı. Açmam mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Açıp bir daha dener misiniz? Bazı oyunlarda V-SYNC diye geçmez dikey eşitleme diye geçer bilgin olsun.
KS KS O Onur Koca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2017 #7 Gordon Freeman dedi: Açıp bir daha dener misiniz? Bazı oyunlarda V-SYNC diye geçmez dikey eşitleme diye geçer bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Denedim ama değişmedi. Artı 0 Eksi
Gordon Freeman dedi: Açıp bir daha dener misiniz? Bazı oyunlarda V-SYNC diye geçmez dikey eşitleme diye geçer bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Denedim ama değişmedi.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 26 Temmuz 2017 #8 Onur Koca dedi: Denedim ama değişmedi. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS O Onur Koca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2017 #9 Gordon Freeman dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sıkıntı olabilir mi? Artı 0 Eksi
Gordon Freeman dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sıkıntı olabilir mi?
invaderghoul Hectopat Katılım 27 Nisan 2017 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2017 #10 Hangi kablo ile görüntü aldığın önemli. VGA, DVI, HDMI, Display Port, hangisi? Artı 0 Eksi