GTX 1070 PUBG'de Düşük FPS Sorunu

riyaset

Hectopat
Arkadaşlar merhaba bu ara PUBG oynarken inanılmaz sıkıntı yaşıyorum ve sıkıntım ne yaparsam yapayım çözülmüyor. Şu an böyle bir sorun yaşıyorum videodaki gibi 2 adım attığım zaman yükleniyor bazı yerler ya da karargahın ışığına bakın... Açılıp kapanıyor ağaçlar değişiyor inanılmaz şekilde sinir oluyorum nasıl bir çare bulabilirim buna?
Sistem özellikleri
  • GTX 1070 Asus Rog
  • i5 6500
  • 16 GB tek slot RAM
  • 250 SSD
Ben bu PC'e bile neden FPS drop yiye yiye oynuyorum abi PUBG'yi. Kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha çok darboğaz yaşayacakmış gibi hissediyorum özellikle dokuyu arttırdığım zaman render meselsi sıkıntı yapıyor çünkü bunun yanında ben twitchte yayın yapmak amacıyla bu bilgisayarı aldım ama bu şekilde fps drop yiyerek yayında başarı elde edebileceğimi sanmıyorum eğer işlemciyi yükseltirsem anakartı da mı değiştirmek zorunda kalırım? Neler alabilirim şu an da sıkıntısız olarak bu oyunu oynamak için daha ne kadar harcayabilirim

Hissetme, dene. Ekran kartına yük bindirecek unsurlar bunlar, o da fazlasıyla altından kalkar. Arkadaşların da belirttiği gibi 8. nesil işlemcilere geçmediğin sürece anakart değişmeden, en fazla bios güncellemesi ile değişim yaparsın. Bu işlere girişmeden önce temiz kurulum ve sürücü kurumlarını yapıp duruma göre hareket et. 6500 kötü bir işlemci değil, ekran kartı biraz fazla güçlü. Diğer taraftan belki yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Temiz bir sayfa ile sonuçlara tekrardan bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…