Tam emin değilim işlemcin orta alt segment. Ekran kartın iyi sayılır. RAM iyi. 6-7k bandı diyorum.
Tam emin değilim işlemcin orta alt segment. Ekran kartın iyi sayılır. RAM iyi. 6-7k bandı diyorum.
Hocam 1070 R7 sistem nasıl 6K olabilir acaba.
Nerede gorduyseniz atin da alalim bari.
Piyasadan gayet iyi haberim var. Siz biraz uçuyorsunuz bence. Eski fiyatlarla karıştırmayın. Yazıldığı gibi 10k falan veren balık bulursan söyle iki yem de biz atalım.6-7 k mipiyasadan haberiniz yok galiba.
Onları hatırlayamadım eve gidince bakayım.
Üst sınıf eski parçalar var. En kötü ihtimalle 8, 5-11 bin TL eder gibi. 9-10 bin TL arasında RX 6600 sistemler düşüyor ama o sistemlerde de kullanılan parçalar iyi olmuyor. Buna rağmen bence alan olmaz. Parçaların iyi olmasına verdim. Yazan olmazsa küçük küçük fiyatta değişikliğe gidersin.
Güç kaynağının, kasanın modeli var mı? Varsa yazar mısın onları da?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.