GTX 1070 RGB Sorunu

Tayfundnz

Kilopat
Daha fazla  
Asus GTX 1070 OC Ekran kartım var. Asus GPU Tweak' tan OC modunu seçtiğim zaman RGB çıldırıyor. Programı kapattığım zaman düzeliyor fakat yaptığım ayarları kaydetmiyor. Bunun sebebi nedir ? Windows 1903 kurmadan önce böyle bir sorun yoktu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus GTX 1070 OC Ekran kartım var. Asus GPU Tweak' tan OC modunu seçtiğim zaman RGB çıldırıyor. Programı kapattığım zaman düzeliyor fakat yaptığım ayarları kaydetmiyor. Bunun sebebi nedir ? Windows 1903 kurmadan önce böyle bir sorun yoktu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam mod değiştirince bende de oluyor ama 5-10 sn. içerisinde düzeliyor bende.

Sırf bu yüzden GPU Tweak programını sildim, aynı problemin ayınısndan bende de vardı.

Windows 1903 bazı kullanıcılarda değişik sorunlara yol açabiliyor bende yükledeğimde masaüstüne sağ tıkladığım zaman pc donuyordu bende elimde 1803 sürümü olduğu için geri döndüm.

Windows 1903 bazı kullanıcılarda değişik sorunlara yol açabiliyor bende yükledeğimde masaüstüne sağ tıkladığım zaman pc donuyordu bende elimde 1803 sürümü olduğu için geri döndüm.
1803 Biraz eski kaçıyor dostum. Keşke 1809'u bulup indirip kursaydın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı