Yeni aldığım GTX 1070 ekran kartını CS:GO ve LOL gibi oyunlarda deniyebildim ve FPS sıkıntısı yaşadığımı fark ettim eski kullandığım zotac 780 de daha fazla FPS alıyordum. Benim sıkıntım çok yüksek FPS'ler almak değil ama bi CS:GO oynarken 300 ün altına inmemek en azından resimde göründüğü gibi FPS komik rakamlara düşüyor. Sorunum sistemsemli yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.
Hocam o bilgileri tam olarak hangi programla görüp size nasıl aktaracağım hakkında bilgi verirmisin elimde şuan Fire Strike sonuçları var bu bilgiyle bir sonuca varılır mı acaba I scored 13 874 in Fire Strike
Ekran kartınız 2K oyun deneyimi için tasarlandığından dolayı CS:GO o çözünürlükte ekran kartınızı zorlayamıyor. Başka bir oyun da denerseniz yüksek ihtimalle bu sorunla karışlaşmazsınız.
Hocam çok teşekkür ederim yardımınız için ama zorlayamıyor diye ben CS:GO oynuyamıcakmıyım LOL oyunundada aynı sıkıntı var onu 1920x1080 oynuyorum ama ordada düşüyor..
Dostum aslında bakarsan CS:GO ve LOL gibi oyunları oynamak için 1070 almana gerek yoktu yani başka oyunları da oynamayı düşünmüyorsan. Ayrıca 150 FPS de gayet yeterli olması lazım ani FPS droplar mı yaşıyorsunuz?