GTX 1070 Sistem 144 Hz 1 MS Monitör Uyumu

UmutBey

Megapat
5000 TL bütçeye GTX 1070 sistem toplayacağım. Ayrı olarak 1000 TL bütçe monitöre ayırdım ve genelde FPS oyunları oynadığım için 144 Hz, 1 MS monitör alacağım. Sizce darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeden anlaşılıyor ki Full HD monitör almayı planlıyorsunuz. GTX 1070 için düşük kalıyor. Oyunlarda DSR açıp çözünürlüğü artırırsanız olası bir sorunun önüne geçebilirsiniz. Full HD 60 FPS monitörle böyle güçlü ekran kartı kullanmayı planlayan çok kişi var, onlara nazaran sizin yapacağınız şey çok mantıklı.

Bütçeden anlaşılıyor ki Full HD monitör almayı planlıyorsunuz. GTX 1070 için düşük kalıyor. Oyunlarda DSR açıp çözünürlüğü artırırsanız olası bir sorunun önüne geçebilirsiniz. Full HD 60 FPS monitörle böyle güçlü ekran kartı kullanmayı planlayan çok kişi var, onlara nazaran sizin yapacağınız şey çok mantıklı.
Sizce bu Ekran kartına nasıl bir anakart almalıyım? (İşlemci İ7 serisinden düşünüyorum)

Adsız.png

Bu sistemi tavsiye ediyorum.

Seçtiğiniz soğutucu montajı zahmetli ve çok kaba. Ucuz, hatta performanslı diyebilirim. Böyle bir sisteme yakışmadığı kanaatindeyim. Aerocool ürünleri fena değil, sık sorun yaşayana rastlamadım ama benim tercih edeceğim marka değil. Prensip olarak tercih etmeyeceğim ürünleri tavsiye etmiyorum. Kaliteli olsa dahi. :) Kaliteliyse öyle olduğunu belirtir, kararı karşımdaki kişiye bırakırım. Önerdiğiniz sistem alınmayacak bir şey değil, dediğim gibi gayet güzel olmuş. Belirttiğim ürünler değiştirilebilir sadece.

@Yusuf Ensar Ertan Kasa ve PSU konusunda ben de sizin gibiyim. Fakat ülkemizde Inwin, Phanteks, NZXT, Fractal Design, Lian Li gibi markalar pek satılmadığından dolayı Aerocool bu fiyat aralığında iyi bir seçim olabilir. Soğutucunun kaba olduğunun ben de farkındayım. Fakat bu performansta ve fiyat aralığında başka LP soğutucu bilmediğinden CM T4 iyi bir seçim olacağı kanaatindeyim. Genel anlamda tabiri caizse ikimizde doğru yolu bulmuşuz. :ROFL:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı