GTX 1070 Sistem Dell S2716DG Uyumu

DELL S2716DG almalı mıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    5

AC I DC

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

İki hafta önce MSI GTX 1070 ekran kartına sahip bir kasa topladım. Nvidia ekran kartına uyumlu G-Sync teknolojisini barındıran bir ekran arayışı içerisindeyim. Seçeneklerim arasında Dell S2716DG markalı ekran gerek sade tasarımı gerek 1 MS, 144 Hz, 2K ve G-Sync özellikleriyle öne çıkmakta.

ASUS kadar yaygın bir kullanıcı çevresi bulunmadığı için sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. İlgili ekranın linkini aşağıda paylaşacağım, kullanıcı iseniz kullanıcı yorumunuzu, ilgili iseniz bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Son olarak alternatiflere açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
@Ali Güngör

ASUS PG278Q gibi alternatif mevcut. Ancak ben de dönüp dolaşıp Dell'in bu modeline geldim. Hem fiyat açısından hem de sıradan bir marka olmaması sebebiyle. Ek olarak, ASUS kaliteli ancak ışık sızması gibi sorunlarda ismi biraz daha ön plana çıkıyor. Her ne kadar firma müşterilerini pişman etmiyor olsa da (değişim, iade gibi şeylerle) bu sorun süreci insanın canını sıkabiliyor. Tasarımın oyuncu amaçlı olmasının sizin için bir manası yoksa, sade tasarımdan hoşlanıyorsanız ve PG278Q için bütçeniz yeterli değilse Dell S2716DG rahatlıkla alınabilir. Benim de alacağım model bu olacak, daha iyi bir ürün karşıma çıkmadığı sürece. :)

Bende Dell markasinin bu monitorunu tercih edecegim. Inanin farklilik olacaktir, her yerde Asus gormekten biktim artik sanki baska marka yokmus gibi. Hem de harika bir tasarim benim icin gordugum gibi hosuma gitti. PG278Q ise haliyle biraz eski.

Ne yazık ki Dell'in bu ürünü en son 6. ayda yurda giriş yapmış. İnanılmaz güç bulunuyordu bende beklemek istemedim ve Asus PG278Q markalı ekrana yöneldim. Elbet gönül isterdi Dell S271DG'yi kullanabileyim ancak Asus'un bu modeli de fena değil.

Henüz 3 boyutlu görüntüyü deneme fırsatı bulamadım, bu özelliği test etmek için sabırsızlanıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı