Etiketin altında gözüküyor:Peki elimdeki SSD'nin hangi donanımda olduğunu bilgisayara takmadan nasıl öğrenebilirim?
Arkasında çip yok. Neyse artık zaten istediğim oyunlarda bana çökme gibi sorunlar çıkarmasın yeter işin donanım kısmının çokta önemi yok benim için.Etiketin altında gözüküyor:
Eki Görüntüle 2569378
Etiketi sökmek garantiyi bozabilir. Arkasında çip varsa onları okuyabilirsiniz.
Oyunlarda sıkıntı yaratmaz ama Windows kurması sağlıklı olmuyor. 1 yıla filan baş ağrıtmaya başlıyor.Arkasında çip yok. Neyse artık zaten istediğim oyunlarda bana çökme gibi sorunlar çıkarmasın yeter işin donanım kısmının çokta önemi yok benim için.
Oyunlarda sıkıntı yaratmaz ama Windows kurması sağlıklı olmuyor. 1 yıla filan baş ağrıtmaya başlıyor.
750 EVO 2016 çıkışlı cihaz. Aralarında doğal olarak teknoloji farkı var ama MLC NAND ve DRAM'li olması ile 750 EVO Yükse segment sayılırken (SATA'lara göre.) NV3 orta segment sayılır.Bence şu an kullandığım %56 sağlığa sahip Samsung 750 EVO'dan iyidir.
750 EVO 2016 çıkışlı cihaz. Aralarında doğal olarak teknoloji farkı var ama MLC NAND ve DRAM'li olması ile 750 EVO Yükse segment sayılırken (SATA'lara göre.) NV3 orta segment sayılır.
A vs C- gibi düşünün.
Eski anakartın 4 slot RAM'i olması dışında bir artısı yok A520m-K'dan. Ayrıca daha eski ve farklı soket olduğu için karşılaştırma yapmak pek sağlıklı değil.Hazır segment demişken B serisi eski nesil anakarttan A serisi yeni nesil anakarta geçtim ama bir sorun olur mu sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.