Çözüldü RTX 3060 sisteme RTX 5070 takıldıktan sonra sistem siyah ekran veriyor

• Konuyu başlatan eymmd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 50
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymmd

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, RTX 3060 ekran kartımı RTX 5070 ile değiştirdim. Bilgisayarı açtığımda kısa bir süre düşük çözünürlükte masaüstünü gördüm ancak sonra ekran siyah oldu. Kapatıp açtığımda Windows sorun çözmeye çalışıyor ve başarısız oluyor. Güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü sildim (Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları altında RTX 5070 olarak gözüküyordu). Yeniden başlattım ve en son sürücüyü indirip kurdum. Kurulumda kısa bir süre siyah ekran olup geri geliyor, daha sonra tekrar siyah ekran oluyor ve ekran gelmiyor. Kartı söküp yeniden taktım, sürücüyü güvenli modda silip tekrar yükledim yine aynı şey oldu. Üçüncü denememde bir önceki sürücü sürümünü indirip denedim sonuç aynı. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GEN 4 olarak değiştirdim ve sorun düzeldi çok teşekkürler! Anakartım en fazla PCI 4 destekliyor sorun sanırım bundan kaynaklanıyordu.
Ben teşekkür ederim hocam, hayırlı olsun tekrardan :) Güle güle kullanın. Evet PCIE4 destekliyorsa max GEN4 olarak kullanırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı