GTX 1070 Sistem Toplama

SrhtOzcn

Hectopat
Daha fazla  
Almayı düşündüğüm sistem şöyle;
upload_2016-6-26_3-0-59.png

Bu sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mıdır? Monitör için biraz daha araştıracağım. i7 6700 yerine i5 6600 alsam bir şey kaybeder miyim? Bu parçalar yerine daha iyi olabilecek parçalar tavsiye eder misiniz? Özellikle kasadan emin değilim. Windows'u pahalı olmasına rağmen oradan almak istememin sebebi onların her şeyi kurmalarını isteyişim. Bios update falan nasıl yapıldığını bilmiyorum. Normalde bu işlemleri bize bırakıyorlar sanırım ama bir sorarım. Sistemin alınması stoklara bağlı olarak gecikebilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

windows almana gerek yok sanırım montaj paketi de alındığı zaman windows 8.1 kurup gönderiyorlarmış, kasayı Dark N10 koyabilirsin, anakart i7 li ve gtx 1070 li bir sisteme göre düşük gibi biraz daha yüksek bir anakart koy bence

windows almana gerek yok sanırım montaj paketi de alındığı zaman windows 8.1 kurup gönderiyorlarmış, kasayı Dark N10 koyabilirsin, anakart i7 li ve gtx 1070 li bir sisteme göre düşük gibi biraz daha yüksek bir anakart koy bence
Alakası yok hocam i7 6700 O.C yapılmayacak bir işlemci, yani z170 anakarta gerek yok, ayrıca anakart oyun performansını FPS olarak etkilemez.

işte arkadaşın koyduğu anakart farkındaysan 2133 mhz, 2400 mhz lik anakart görmedim hiç en az 3200 filan, zaten render filan yapmayacaksa i7 6700 bile fazla, 5000 tl bütçesi var ama arkadaşın seçimine kalmış :D
youtuberlara bakıyorum mesela çoğunda buna benzer sistemler var bellekleri 3000 mhz filan render yapmayacaksa ben de bu sistemi uygun görüyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı