GTX 1070 Sistem Toplama

Hepsiburada'dan koyduğum 3 parçanın fiyatı 3209 TL.

Sinerji'den koyduklarımın fiyatı zaten yazıyor.

Toplamda 6400 TL civarı yaptı. Arkadaşlarımızdan daha iyi öneriler de gelebilir. Ben böyle topladım.

Ryzen 5 1600, Gtx 1080'i fazlasıyla besleyen ve zaten ileriye dönük oldukça güçlü bir işlemci. X olan modelini alıp, ek olarak soğutucuya para vermeye gerek yok.
açıkcası ben parçaları aldığım yerin benim bilgisayarımı toplamasını isterim bide bence işlemci x ibareli olmalı ki bata overclock yapılsın zaten o yuzden sıvı soğutma tercih etmiştim

açıkcası ben parçaları aldığım yerin benim bilgisayarımı toplamasını isterim bide bence işlemci x ibareli olmalı ki bata overclock yapılsın zaten o yuzden sıvı soğutma tercih etmiştim

Ryzen işlemcilerin hepsinde hız aşırtma yapılabiliyor. Kutudan çıkan soğutucuları kalitelidir. Overclock bile yapabilirsin.

Kast ettiğin şey ekstradan aşırtılan boost frekansı ise, kendisine ihtiyacın olmayacak merak etme. Tavsiyem kendin toplamandır. Vatan'dan almanı önermem zamanında çok çektim. Benim, senin için topladığım sistemde Gtx 1080 takılı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı