GTX 1070 Sistem Yükseltme

I5 alacaksan değiştirme elindeki işlemciyle idare et.
Konuyu tekrar hortlatıyorum ama :) dün gece biraz inceleme yaptım bütçeme bakarak tabi şimdi 2 yol var önümde aslında render gibi işlerle uğraşmayan biriyim sadece oyun odaklı kullanıyorum sistemi. İşlemcim, işlemci odaklı bazı oyunlarda yetmiyor %100 CPU kullanımı oluyor ve ekran kartım %50, %60 larda kullanıyor, performans alamıyorum. Buna nazaran i7 6700k alıp GTX 1060 kullanmak veya i5 6600k ve GTX 1070 alıp o şekilde kullanmak gibi iki seçenek var önümde. Tabi işlemci yönünde ileriye yönelik bir yatırım düşünüyorum 4 yıl kadar beni götürsün istiyorum. Yabancı bir kaç forumda inceledim. Paranızı boşa harcamayın İ5 6600k ile GTX 1070 (SLİ yapmayacaksanız.) alın güzel bir kombinasyon diyorlar. Çok kararsız kaldım bu konuyla ilgili 2 veya 3 gün içinde sonuçlandırmak istiyorum.

NOT : Kullandığım monitör 1080p 75 Hz. 2k için DSR ile kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
sevgili teknopat takipçilere öncelikle yanlışım varsa özür dilerim yanlız benim bir sorunum var bende msı gtx 1070 ekran kartı var fakat son sürücülerde sürekli kasma masa üzerinde oyunda değil masa üzerinde yazılarda titreme sorunu var eski sürücüyü kullandığımda bir sorun yok ama ne yazıkki son 5 sürüceden beri böyle bir durum var sizde de varmı bu sorun bana yardımcı olabilirmisiniz şöyle izah edeyim muse hareketi bile bariz bir şekilde masa üzerinde ağırlaşıyor format attım sırf bu yüzden ama farkettimki sürücüden kaynaklanıyor

Hocam tavsiyelerinize uyarak İ5 değil, İ7 6700k aldım GTX 1070 ile beraber şuan sistem harika bir performans veriyor. Tekrar teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı