GTX 1070 Sistemde Kasmalar Oluyor

Cemal Öztürk

Megapat
Daha fazla  
  • Anakart: MSI B250 Gaming M3
  • İşlemci: Intel Core i5 7500
  • RAM: Corsair 8 GB Vengeance DDR4 2400MHz CL16 Single
  • Ekran kartı: MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB
  • SSD: Samsung Evo 850 250GB
  • Harddisk: Western Digital 1TB Blue
  • Power Supply: High Power 750watt 80 Bronze
Sistemi yeni topladım, son sürüm Windows 10 kurdum, driverları en son sürüm ile güncelledim, BIOS'u güncelledim ama bilgisayarda inanılmaz kasmalar oluyor. Oyunlarda FPS drop çok oluyor. Bir işlem yaparken mesela Chrome giremiyorum, fare dona dona geliyor. Acaba sorun neerde yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Görev Yöneticisinden anlık sıcaklık ve kaynak kullanımına bakın. Mümkünse burada paylaşın.

MSI gaming app ya da MSI Afterburner ile drop yaşadığınız herhangi bir oyunun anlık kaynak kullanım ve fps değerlerini içeren bir ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi yorum yapabiliriz.

Güç kaynağı , RAM ya da Depolama biriminde yazılımsal ya da donanımsal sıkıntınız var.

Bu sorun bende de vardı bilgisayar açıldığında MSI Live Update 6 uygulamasını devre dışı bırakın işlemci %100 çalıştırıyor. Bende bilgisayarı açtığımda Sürekli o sorun ile karşılaşıyordum, ancak görev yöneticisine girdim ve işlemcinin MSI Live Update programında %100 çalıştığını fark ettim, devre dışı bırakınca sorun kalktı. benim İşlemcim i5 7600k, Ram 16gb 3800 mhz, Anakart MSİ Z270 Carbon, Ekran kartı MSİ GTX 1070 8 GB OC, Çözüm ise Görev yöneticisini aç Başlangıç bölümüne gel akabinde orada bulunan programların istediğini başlangıçta devre dışı bırakabilirsin.

Windows Görev Yöneticisinden anlık sıcaklık ve kaynak kullanımına bakın. Mümkünse burada paylaşın.

MSI gaming app ya da MSI Afterburner ile drop yaşadığınız herhangi bir oyunun anlık kaynak kullanım ve fps değerlerini içeren bir ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi yorum yapabiliriz.

Güç kaynağı , RAM ya da Depolama biriminde yazılımsal ya da donanımsal sıkıntınız var.
Güç kaynağı veya Depolamada sorun olabilir yeni ram alıp denedim orda bir sorun görünmüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı