GTX 1070 Sisteme Monitör Tavsiyesi

Free-sync AMD için yalnız. Neyse hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)
Farkındayım monitörün Freesync ve Freesync' siz iki modeli olduğundan bunu belirttim işin komik yanı Freesync destekli olan monitör daha uygundu :DDD

Asus 24 VS248HR Gaming 1920x1080 Vga Hdmı Dvi 1ms Siyah

Buyur dostum. 650 lira için çok güzel.
Göz gezdirmiş idim fakat Asus' tan bir sürü şikayet duyup gördükçe F/P ürünleri arasında, açıkçası içimde bir tereddüt oluştu o nedenle bu bahsettiğim monitörü satın almayı düşündüm ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

DarkMallet Gtx 1070 için o monitör iş görmez.çünkü nvidia kullanacaksan G-sync özellik olmalı.alttaki linklerde senin için gönderdiğim monitörleri incele istersen.1 ms tepki süresi ve 144 hz yenileme hızları mevcut.fiyatları da ona göre biraz tuzlu tabi...

AOC G2460PG 24" 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD LED Fiyatı

Asus ROG Swift PG248Q 24" 1ms (HDMI+Display) Nvidia G-Sync Fiyatı

https://www.itopya.com/Acer-24--Predator-XB241H-HDMI-DP-Nvidia-G-sync-144-Hz-Gaming-Monitor/

https://www.itopya.com/Acer-27--Predator-XB271H-HDMI-DP-Nvidia-G-sync-144-Hz-Gaming-Monitor/

Adamın bütçesi ne siz gidip neler öneriyorsunuz. Allah aşkına yapmayın.
Benim önerim 1080p 75Hz bir monitör alıp onu DSR ile 2K çözünürlükte oynamak.

Sormayın hani yine de öneride bulunmuşlar bu konuda bir minnet var da hiç mi bütçem şu bu diye okunmaz alacak param olsa zaten Titan X Pascal 3 Way Sli 3 adet 4K monitör yaparım da bütçe işte bunu yazmama rağmen durum bu :D Dediğim gibi dillendirmeyi de istemiyorum öneride bulundukları için bir minnet var neticesinde...

Bu arada AOC G2260VWQ6 21,5 inç modeli Türkiye' ye yollanabiliyor fakat 24 inçliği yollanamıyor, Vatan Bilgisayar mağazasında inceleedim benim gibi 15 yıldır dizüstü bilgisayar kullanan birisi için masaüstü bilgisayara geçince boyut olarak vs. vay canıan dedirtecek bir şey aradığımdan 21,5 inç ufak geldi gözüme o nedenle 24 inç arayışına giriştim AOC' nin G2460VQ modeli Türkiye' ye gelmiyordu ben de yapacak bir şey yok diyip bahsettiğim Acer GF246 24 inç FreeSync destekli modelini seçtim 151 Euro. Kendi sitesinde dahi 60 Hz olduğu söyleniyor fakat bazı yerlerde 75 Hz olduğu da söyleniyor bakalım siparişi vereceğim gibi akşama kadar gelince göreceğiz :D:D:D

Sitesine baktım 60Hz yazıyordu. Aynı fiyatlarda 75Hz 1MS monitör varsa bunu almak pek mantıklı olmaz.
Asus VP247H 23,6 inç modeli mevcut fakat bahsettiğim ürün gibi aynı fiyat yelpazesinde bulunan çoğu Asus ürününde biraz fazla şikayet var hele ki ölü piksel ve ghosting mevzuları bu şikayetlerde hat safhada. Ha derseniz ki Acer' a nereden güveniyorsunuz bir incelemesi kutu açılımı vs. yok 13+ yıldır Acer bilgisayar kullandığım için markaya bir samimiyetim oluştu buna "Fanboy" tabiri cuk oturur doğrusu...

konuyu hortlatacağım ama arkadaş aldı mı acaba monitör bende arıyorum 1750 tl civarı monitör ama malum dolar uçtuğu için bulamadım yardımcı olabilecek var mı 1070 için

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı