GTX 1070 sisteme oyun ve iş için 9 bin TL'ye monitör tavsiyesi

SaintDark

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bir monitör almak istiyorum fakat bu konuda çok kararsızım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.

Öncelikle iş ve FPS oyunları için bakıyorum. İşim için 27" daha uygun olur gibi duruyor, 27" olursa da 2K olması gerekiyor deniliyor ama ona sistemim uygun olur mu bilgim yok. GTX 1070 ekran kartı ve 6800k i7 işlemcim var, RAM 24 GB. Bu şekilde 27 " ve 2K monitör tercih edersem FPS vs. düşer mi oyunlarda veya yüksek bir düşüş görür müyüm? FPS oyunlar oynuyorum ama en çok kasanı PUBG oluyor, bu oyun üzerinden değerlendirirsek daha güzel olur gibi. Zaten orta ayarlarda 130 150 FPS civarı alıyorum, biraz daha artabilir. Onda da ayarları düşürmüş oluyorum.

Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak 27" monitör olur mu? Olur dersek önerileriniz nelerdir? Belki ilerleyen süreçte sistemi de güncelleyebilirim. Çok sıkıntı çıkartmaz, güncellediğinde de işine yarar diyeceğimiz monitör öneriniz var mıdır IPS panel olarak?

Yok olmaz, 24"den başkası gitmez derseniz de bu altta linklerini paylaştığım monitörlerden hangisi mantıklı olur veya sizin önereceğiniz daha iyi bir monitör var mıdır?

Fiyatlar ortalama 8K 9k olabilir, önerinize göre yine düşüneceğim. Şimdiden teşekkür ediyorum

Dell G2524H Monitör

Asus TUF Gaming VG259QM Monitör

2K alınmaz o ekran kartına, 280Hz de alman mantıksız olur. Ama sistemi güncellemek için alınabilir tabii ki. Dell tercih ederdim yerinizde olsam.

GTX 1070 sisteme 2K monitör almak demek bugün yarın GTX 1070'i satıyorum demek hocam ona göre alın, 2K 280Hz inanılmaz abartı o kart için. İlla 27 inç monitör istiyorsanız geleceğe dönük şöyle bir monitör önerebilirim.

2K alınmaz o ekran kartına, 280Hz de alman mantıksız olur. Ama sistemi güncellemek için alınabilir tabii ki. Dell tercih ederdim yerinizde olsam.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için, güncellemeye yönelikte iyi olabilir mi diye düşündüm fakat güncelleyene kadar ne durumda olur onu merak ediyorum açıkçası çok kötü bir sonuç mu alırım fikriniz var mı ? 24" olarak öneriniz olur mu ?

Ayrıca monitöre verecek 8-9k paranız varsa sisteminizi yenileyelim daha kullanışlı olsun.

Teşekkür ederim yönlendirme için 24" olarak bakmam gerekiyor o halde bu kesinleşti. 24" için öneriniz var mıdır ?

Ayrıca monitöre verecek 8-9k paranız varsa sisteminizi yenileyelim daha kullanışlı olsun.
Ekran kartları vs. çok pahalı geliyor şu anda ondan bu topa girmedim ama öneriniz varsa memnuniyetle dinleyebilirim

Elindekini sistemi satıp 20-25 bin arası güzel sistemlerden alabilirsin. Monitör sonra bir şekilde değişir. Full HD 144 Hz bile fazladıyla yeterli olur bence şu aşamada.

İtopya, qp gibi firmaların güzel sistemleri oluyor.

Ne işle uğraşıyorsunuz hocam özel değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…