GTX 1070 sisteme oyun ve iş için 9 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Açıklamalarınız için teşekkür ederim, önereceğiniz bunu al kafan rahat eder dediğiniz monitör hangisidir acaba bunlardan veya farklı bir öneri de olabilir? FPS oyun için düşünebiliriz 27" olmadığı için işi bir kenara bırakıyorum şu anda tavsiyeniz nedir acaba kafam karıştı biraz, konuya çok hakim olmadığı için yoruyorum sizi de kusura bakmayın 🙏

Hocam attığım Samsung'u alırsanız rahat olursunuz ileride bilgisayarınıza yapacağınız yükseltmeler 50-60 bin TL civarı olmadığı sürece 27" 1 ms 144Hz bir monitör uzun uzun süreler sizi götürür.
Yazılımla alakalı çalışıyorsunuz 27" yeterli olacaktır, inç'in gereklisi gereksizi olmaz Hz'nin olur 144 Hz monitörler gayet yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
Merhaba, bir monitör almak istiyorum fakat bu konuda çok kararsızım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.

Öncelikle iş ve FPS oyunları için bakıyorum. İşim için 27" daha uygun olur gibi duruyor, 27" olursa da 2K olması gerekiyor deniliyor ama ona sistemim uygun olur mu bilgim yok. GTX 1070 ekran kartı ve 6800k i7 işlemcim var, RAM 24 GB. Bu şekilde 27 " ve 2K monitör tercih edersem FPS vs. düşer mi oyunlarda veya yüksek bir düşüş görür müyüm? FPS oyunlar oynuyorum ama en çok kasanı PUBG oluyor, bu oyun üzerinden değerlendirirsek daha güzel olur gibi. Zaten orta ayarlarda 130 150 FPS civarı alıyorum, biraz daha artabilir. Onda da ayarları düşürmüş oluyorum.

Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak 27" monitör olur mu? Olur dersek önerileriniz nelerdir? Belki ilerleyen süreçte sistemi de güncelleyebilirim. Çok sıkıntı çıkartmaz, güncellediğinde de işine yarar diyeceğimiz monitör öneriniz var mıdır IPS panel olarak?

Yok olmaz, 24"den başkası gitmez derseniz de bu altta linklerini paylaştığım monitörlerden hangisi mantıklı olur veya sizin önereceğiniz daha iyi bir monitör var mıdır?

Fiyatlar ortalama 8K 9k olabilir, önerinize göre yine düşüneceğim. Şimdiden teşekkür ediyorum 🙏

Dell G2524H Monitör

Asus TUF Gaming VG259QM Monitör

Hocam sisteminiz o dediğiniz monitör parasında zaten. Monitör için 24 inç 1080p 144/165hz monitör gayet uygun ve yeterli olacaktır. Kalan para cebinizde kalsın gereksiz harcamaya gerek yok.

Dell'e bilerek yorum yapmadım. Kötü olduğu düşünülmesin. İlk çıktığı günden beri öneri potasında. Fakat bütçesine oranla rakibi daha ucuz. Bütçe zorlamıyorsa fark etmez. Her iki seçimde zaten üzmeyecek. Performansa dayalı monitörler çünkü.
Eğer 240Hz'ye gerek yok diyorsan HP Omen25i öneririm.
Konuştuğumuz modeller kafa monitörler zaten. Başı çeken ürünler.
Anladım kafamda netleşen durumlar oldu, bilgilendirme ve detaylı açıklamalar için çok teşekkür ederim

Hocam attığım Samsung'u alırsanız rahat olursunuz ileride bilgisayarınıza yapacağınız yükseltmeler 50-60 bin TL civarı olmadığı sürece 27" 1 ms 144Hz bir monitör uzun uzun süreler sizi götürür.
Yazılımla alakalı çalışıyorsunuz 27" yeterli olacaktır, inç'in gereklisi gereksizi olmaz Hz'nin olur 144 Hz monitörler gayet yeterli olacaktır.
Anladım hocam teşekkür ediyorum öneri ve açıklamanız için değerlendireceğim.
Hocam sisteminiz o dediğiniz monitör parasında zaten. Monitör için 24 inç 1080p 144/165hz monitör gayet uygun ve yeterli olacaktır. Kalan para cebinizde kalsın gereksiz harcamaya gerek yok.
Bu konuda bilgi sahibi olmadığım için sorma gereksinimi duydum, anladım açıklama ve yönlendirmeniz için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı