GTX 1070 sisteme oyun ve iş için 9 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Hocam attığım Samsung'u alırsanız rahat olursunuz ileride bilgisayarınıza yapacağınız yükseltmeler 50-60 bin TL civarı olmadığı sürece 27" 1 ms 144Hz bir monitör uzun uzun süreler sizi götürür.
Yazılımla alakalı çalışıyorsunuz 27" yeterli olacaktır, inç'in gereklisi gereksizi olmaz Hz'nin olur 144 Hz monitörler gayet yeterli olacaktır.

Son düzenleme:

Hocam sisteminiz o dediğiniz monitör parasında zaten. Monitör için 24 inç 1080p 144/165hz monitör gayet uygun ve yeterli olacaktır. Kalan para cebinizde kalsın gereksiz harcamaya gerek yok.

Anladım kafamda netleşen durumlar oldu, bilgilendirme ve detaylı açıklamalar için çok teşekkür ederim

Anladım hocam teşekkür ediyorum öneri ve açıklamanız için değerlendireceğim.
Hocam sisteminiz o dediğiniz monitör parasında zaten. Monitör için 24 inç 1080p 144/165hz monitör gayet uygun ve yeterli olacaktır. Kalan para cebinizde kalsın gereksiz harcamaya gerek yok.
Bu konuda bilgi sahibi olmadığım için sorma gereksinimi duydum, anladım açıklama ve yönlendirmeniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…