GTX 1070 sisteme PSU önerisi

pullmeunder

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, PSU çok eskidi ve artık değiştirme zamanım geldi sanırım. Bütçem maksimum bir KYK, yani 550 TL olur. Sistemimi aşağıya yazıyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  • MSI GTX 1070
  • Intel i7 6700
  • MSI B150M PRO
  • 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kullanabilirsin kaliteli ve fiyatı uygun THERMALTAKE LITEPOWER 750W APFC GÜÇ KAYNAĞI 522 TL
Çok kalite değil. TT, CM gibi markalar biraz bütçe yardımcısı olması için böyle çokta üst düzey olmayan parçalar kullanır.

HIGH POWER 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Trendyol
Bütçe arttırabilirsen gerçekten ömürlük bir PSU, GOLD ve 600W.

High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı Fiyatı Modüler ancak Bronze bir PSU. Yine ömürlüktür.

FSP HYDRO 700 PSU-Güç Kaynağı: Amazon.com.tr: Ofmat Teknoloji 12V üzerinden 700W tam güç verebiliyor.

Önerdiğim her PSU ömür açısından çok iyilerdir. Forumda kötüleyen görmeniz mümkün değil, kötüleyenlerde sorun ararım. Bütçe geniş, 550W bile yeter ancak ilerisi yok. Bu zamanda en az 600W alınmalı diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım FSP'de karar kıldım. Her biriniz kaliteli cevapları için tekrardan teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı