GTX 1070 sisteme PSU önerisi

Yaşadığınız yerde elektrik kesintisi çokmu ? Eğer çoksa ups alabilirsiniz.Ona bütçeniz yetmiyorsa akım korumalı priz alabilirsiniz.

Beşiktaş'ta oturuyorum, elektrik kesintilerinden ötürü mahvolduğunu düşünüyorum. İçini hiç açıp bakmadım gerçi... Ama eskiden rahatça oynadığım oyunlarda bilgisayar yeniden başlatmaya başladı kendini. Üstelik mesleğim olan kurgu işlerinde Render esnasında hep yeniden başlıyor ve mahvoluyor her şey.

Akım korumalı priz önerilerinizide beklerim. Biraz cahil kalıyorum bu işlerde. En uygununu bulmak benim için en iyisi.

Beşiktaş'ta oturuyorum, elektrik kesintilerinden ötürü mahvolduğunu düşünüyorum. İçini hiç açıp bakmadım gerçi... Ama eskiden rahatça oynadığım oyunlarda bilgisayar yeniden başlatmaya başladı kendini. Üstelik mesleğim olan kurgu işlerinde Render esnasında hep yeniden başlıyor ve mahvoluyor her şey.

Akım korumalı priz önerilerinizide beklerim. Biraz cahil kalıyorum bu işlerde. En uygununu bulmak benim için en iyisi.
Kaç metre gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı