Altarein
Hectopat
Hayırlı olsun.![]()
Hayırlı olsun.![]()
8'ini bekleyeceğiz ayınHayırlı olsun.
Yaşadığınız yerde elektrik kesintisi çokmu ? Eğer çoksa ups alabilirsiniz.Ona bütçeniz yetmiyorsa akım korumalı priz alabilirsiniz.8'ini bekleyeceğiz ayınElektrik kesintileri mahvetti beni...
Yaşadığınız yerde elektrik kesintisi çokmu ? Eğer çoksa ups alabilirsiniz.Ona bütçeniz yetmiyorsa akım korumalı priz alabilirsiniz.
Kaç metre gerekiyor ?Beşiktaş'ta oturuyorum, elektrik kesintilerinden ötürü mahvolduğunu düşünüyorum. İçini hiç açıp bakmadım gerçi... Ama eskiden rahatça oynadığım oyunlarda bilgisayar yeniden başlatmaya başladı kendini. Üstelik mesleğim olan kurgu işlerinde Render esnasında hep yeniden başlıyor ve mahvoluyor her şey.
Akım korumalı priz önerilerinizide beklerim. Biraz cahil kalıyorum bu işlerde. En uygununu bulmak benim için en iyisi.
Kaç metre gerekiyor ?
1.5m sorun olmazsa şu ürünü alabilirsiniz.S-link güzel markadır.Yakın prize Setup. 0.5m varsa o bile ideal.
Yardımların için çok teşekkür ederim.1.5m sorun olmazsa şu ürünü alabilirsiniz.S-link güzel markadır.
S-Link Swapp Spgks03 1.5M 3G1.5Mm2 900 Joule 3Lü Akım Kor. Fiyatı
S-Link Swapp Spgks03 1.5M 3G1.5Mm2 900 Joule 3Lü Akım Kor. en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Rica ederim.Yardımların için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.