GTX 1070 Sistemin Performansı Düştü

Uygar Erdoğdu

Hectopat
Daha fazla  
Bu konu üzerinde bazı temel sorularım var.
1- OEM kod alıp etkinleştirme yapılabilir mi?
Windows sitesinden Windows 10 ISO dosyası indirip format atıp, OEM kodumu kullanabilir miyim?
2- Antivirüs kullanmalı mıyım?
Performansı etkilemeyecek bir yazılım var mı? Yoksa tüm koruma yazılımları sistemin performansını yorar mı? Bilgi sahibi olan kişilerin yorumlarını bekliyorum.
3-Kullanımı kolaylaştıran program önerileriniz var mı?
Özellikle oyunlar için program öneriniz var mı?
Sistem Özellikleri:
  • Anakart: ASUS Z170-A
  • İşlemci: Intel i5 6500 3.2GHz
  • RAM: Kingston Savage Bellek 8GB DDR4 3000MHz
  • Ekran Kartı: ZOTAC GTX 1070
  • Kasa: XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W
  • HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB
  • SSD: Kingston 240GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler,
  • 1. Evet etkinleştirebilirsiniz.
  • 2. Eğer Windows 10 kullanıyorsanız gerek olduğunu düşünmüyorum zira içinde kendi yazılımı mevcut ve gayet yeterli olduğunu düşünüyorum zaten bilinçli bir kullanıcı iseniz korkmanıza çokta gerek yok.
  • 3. Kullanım kolaylığı derken ki kastınız nedir acaba ? Oyun hızlandırıcı programları kastediyorsanız kendi açımdan pek önermiyorum ama bir dönem ram boşaltan program kullanmıştım ve faydalı gelmişti (yada ben öyle hissettim) fakat şuan Windows'un zaten bu özelliği olduğunu Windows 7 de eklendiğini okudum. Yani gerek yok.

3. Sorudaki anlatmak istediğim mesela disk temizleme veya kayıt defteri sorun giderme programlarını içinde barındıran bir program CCleaner kullanıyorum ama pek başarılı gelmiyor . Başka bir program öneriniz var mıdır ? Diğer maddeleri uyguladım ve etkinleştirme yapınca daha rahat bir kullanıma ulaştım AV kullanmayı da düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı