GTX 1070 SLI mı? Yoksa tek GTX1080 mi?

Bir bildiğimiz var konuşuyoruz. Bir şey demedim ki zaten. İlla emoji mi koyalım? :)
Ya ben o ilk alıntıyı yaptım başka bir olaya moralim bozulmuştu. Şimdi demek istediğim olay 4K çözünürlükte tek bir 1070 tek başına 4K çözünürlüğe yetersiz kalıyor SLI yapınca fazla geliyor, fazla gelincede 2. kartı %100 kullanmıyor bunu anlatmaya çalışmıştım. Adamı delirtiyorum ben bazen, emoji koymadan olmuyor yeterli doz almam lazım. :)

İlgi ve alakanız için teşekürler. Ben sistemi online olarak oturttum. Artık ay sonunu bekleyeceğim.

Merak edenler için şuan ki fiyatı KDV dahil 10.127TL
Tabi daha sonraki günlerde fiyat değişiklikleri olacaktır.
Parçalar geldip toparladıktan sonra fotoları paylaşırım.

Kolay gelsin herkese.

İlgi ve alakanız için teşekürler. Ben sistemi online olarak oturttum. Artık ay sonunu bekleyeceğim.

Merak edenler için şuan ki fiyatı KDV dahil 10.127TL
Tabi daha sonraki günlerde fiyat değişiklikleri olacaktır.
Parçalar geldip toparladıktan sonra fotoları paylaşırım.

Kolay gelsin herkese.
Autocat için Nvidia Quadro çok daha iyi olur. Bütçeniz yeterse onu alın. Çünkü Nvidia Quadro serisi tamaman bu tür çizim ve projeler için tasarlanmıştır.

Autocat için Nvidia Quadro çok daha iyi olur. Bütçeniz yeterse onu alın. Çünkü Nvidia Quadro serisi tamaman bu tür çizim ve projeler için tasarlanmıştır.

Her iki programda karmaşık animasyon üzerine bir iş yerine daha statik çalışmalar(mimari) yapacağımdan dolayı Quadro model bir GPU tercih etmedim. Kaldı ki yüksek sınıf bir model bile GTX 1080 Ti'nin fiyatını katlayıp geçiyor.

SLI teknolojisi tam gelişmemiş durumda her oyunda destek sunmuyor. Benim tercihim bir GTX 1080 Ti almanız yönünde.

Aşağı yukarı 7 senedir bu teknoloji kullanılıyor. Baktığınız zaman aslında gelişmiş de durumda. Her oyunda destek sunmaması tamamen oyunu tasarlayan kurucu, geliştirici şirketlere bağlı bir durum. Sanırım bu teknolojiden en çok da oyun severler umduklarını bulamıyorlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı