GTX 1070 stress testinde 83 dereceyi geçmiyor

batuotgen10

Decapat
Daha fazla  
Dediğim gibi 83 dereceyi geçmiyor 1070 iyi mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende MSİ GTX 1070 Ti Gaming X modeli mevcut %100 yük altında 74-75 dereceyi görüyor. Bana da bi tık fazla gibi geldi.

Bende de 1070 var aynı şekilde 83 derecede kalıyor fakat sınır orada yani mesela Afterburner'a girerseniz sınır 83 olarak gözükür. Onu yükseltince bende sıcaklıkta artıyor biraz daha güç kullanmasına izin verince de. Termal bakım yapmak lazım diye düşünüyorum yakın zamanda yapacağım ben. Bir de kasanın önündeki fan bozuldu o yüzden başladı bende bu aslında. Yani kasaniz iyi hava almıyorsa da olmuş olabilir. Ama 1070 eski bir kart her türlü termal bakım yapmanızı öneririm.

PC'yi tam 1 yıl önce aldım o yüzden yapmadım hayatımdada hiç bakım yapmadım PC HP garantiye göndersek bizim yerimize macun falan bakarlar mı işte?

NVIDIA GeForce grx 1070
1070 olduğunu anladık, mesela Asus Rog Strix falan mı onu soruyorum.

PC'yi tam 1 yıl önce aldım o yüzden yapmadım hayatımdada hiç bakım yapmadım PC HP garantiye göndersek bizim yerimize macun falan bakarlar mı işte?
Markalı PC ise kasası doğru düzgün hava almayan kasalardandır herhalde, ondan da çok ısınıyor olabilir. Yan kapağı açıp dene bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…