GTX 1070 stress testinde 83 dereceyi geçmiyor

Ya ona nereden bakılıyor ustam ya bilmiyorum
Hocam ekran kartınız bu olabilirmi ?
images (63).jpeg

Bende ROG STRIX var mesela o da ısınıyor ama bende kasa ile alakalı. Fan bozulmuştu yenisini almadım daha. Oyun oynayınca 83 derece. kasa yeni sayılır 1 yıl olmuş bir karta termal bakım bence çok gerekli değil. Ben daha eski sanıyordum bilgisayarını. Kasaninda modelini söyleyebilirseniz iyi olur

Bende ROG STRIX var mesela o da ısınıyor ama bende kasa ile alakalı. Fan bozulmuştu yenisini almadım daha. Oyun oynayınca 83 derece. kasa yeni sayılır 1 yıl olmuş bir karta termal bakım bence çok gerekli değil. Ben daha eski sanıyordum bilgisayarını. Kasaninda modelini söyleyebilirseniz iyi olur
Senin kartının ideal şartlarda 73 70 derece aralığında çalışması gerek.

Bende ROG STRIX var mesela o da ısınıyor ama bende kasa ile alakalı. Fan bozulmuştu yenisini almadım daha. Oyun oynayınca 83 derece. Kasa yeni sayılır 1 yıl olmuş bir karta termal bakım bence çok gerekli değil. Ben daha eski sanıyordum bilgisayarını. Kasaninda modelini söyleyebilirseniz iyi olur

i7 8700 16 GB 2666 MHz RAM 1070 8 GB VRAM 256 GB SSD 3 TB HDD ayrıca kasa HP'nin kasası arka kısımda fan cıkısları var bir de sol tarafında dikdörtgenin icinde ufak delikler var modeli bilmiyorum ama garantiye göndersek macun falan takarlar mı bizim yerimize ben bilmiyorum çünkü

i7 8700 16 GB 2666 MHz RAM 1070 8 GB VRAM 256 GB SSD 3 TB HDD ayrıca kasa HP'nin kasası arka kısımda fan cıkısları var bir de sol tarafında dikdörtgenin icinde ufak delikler var modeli bilmiyorum ama garantiye göndersek macun falan takarlar mı bizim yerimize ben bilmiyorum çünkü.

Hocam kasanız bu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı