GTX 1070 Ti ekran kartı alınır mı?

Selam. Bugün bir sistem buldum ekran kartı GTX 1070 Ti, işlemci i7 7700K, 500GB M.2 SSD, 16 GB RAM. Fiyatı indirimsiz hali 14.000TL görüşleriniz neler alınır mı?

2.el mi?
Gerçi 0 1070 Ti bulunmuyor neredeyse.
Alınmaz, bu fiyata 3060/6700 sistem bulunuyor.
Bütçe 15.000 olursa bu var:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an piyasaya hakim değilim ufak bir araştırma sonucu eski bir sistem olduğunu 1070 Ti, RTX 3050 ile neredeyse eşit performansı verdiğini gördüm ve RTX ekran kartılı sistem 10bin TL'ye bulunuyor. Yorumlarınız için teşekkürler.

Sorun siz değilsiniz de "tuttuğumu öperim" mantığı bence çok yanlış.. her ne ürün olursa olsun onun ticaretini yapan insan makul olan fiyatını mutlaka bilir. bu kasıtlı ve bilinçli yapılıyor. herkes herşeyi dibine kadar araştırmak zorunda değil bunun ticaretini yapan zaten değerini biliyor o zaman bu bilinçli yapılıyor.

Sorun siz değilsiniz de "tuttuğumu öperim" mantığı bence çok yanlış. Her ne ürün olursa olsun onun ticaretini yapan insan makul olan fiyatını mutlakabilir. Bu kasıtlı ve bilinçli yapılıyor. Herkes her şeyi dibine kadar araştırmak zorunda değil bunun ticaretini yapan zaten değerini biliyor o zaman bu bilinçli yapılıyor.
Ne demek istediğinizi anladım hocam, maalesef ülkemizde araştırmadan iş yapmaya kalkan çok insan var, yazık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı