GTX 1070 Ti Overclock yaparken görüntü bozuldu

Hocam ben youtube'dan bakarak yaptım gerçi benim kart çok eski yansın diyede bakıyorumda doğrumu yaptım bilmiyorum yardımcı olurmusun
Gpu saat ayari default 800 - 840 yaptım max
Yüksek bellek performans saat ayarı default 1250 - 1325 max
hiç güç limit ayarlarını ellemedim videoda öyle diyordu kendi ayarlar diye birşeyde olmadı ama bu şekildemi oluyor ekstra bir güç vermemize gerek varmı

Olan olmuş yüklenmeye gerek yok. Bence de sizdeki psikolojik. Bir daha overclockla uğraşmazsınız artık. Sentetik testlerde puan aynı diyorsunuz. Daha fazla takmayın kafanıza derim.

malesef bende aç hayvanlar gibi performansın peşine düşüp girdiğim riski anlayamadım allahtan daha ileriye gitmedim bidahada ayarlarları asla değiştirmem zaten
Ve PSU'su tabiri caizse C4
hadi bişey olmaz hadi 80 plus bronze diye aldık umarım sorun çıkarmaz vatanın işi bu da zaten ben aslında corsair filan alıcaktım 650w ama bu daha uygun diye bunu aldım
eh, burda birazda benim hatam var sonuçta ilk masaüstü sistemim böyle olaylar yaşayarak öğrenicem. Hepinizde haklısınız parça seçimi konusunda da deneyimsizlikten bazı şeyleri düzgün seçemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…