Daha fazla
Ve PSU'su tabiri caizse C4![]()
Ve PSU'su tabiri caizse C4![]()
Hocam ben youtube'dan bakarak yaptım gerçi benim kart çok eski yansın diyede bakıyorumda doğrumu yaptım bilmiyorum yardımcı olurmusunYani cidden akıl var mantık var. 1070 Ti'a neden OC yaparsın ki? Sana stok haliyle yetmiyor mu? Hadi hepsini geçtim hazır profiller mevcut. Hazır profil varken neden manuel yapıp kendini riske atarsın? Adam riske atmayı bırak parayı çöpe atmak için kendini zorlamış. Şaka gibi gerçekten.![]()
malesef bende aç hayvanlar gibi performansın peşine düşüp girdiğim riski anlayamadım allahtan daha ileriye gitmedim bidahada ayarlarları asla değiştirmem zatenTabiri caizse kaşınmışsınız ama Allah'tan bir şey olmamış. Amaç neydi ki? 5 FPS fazla alacağım diye kartı gömüyormuşsunuz. Power limitini de sonuna kadar getirmek de ayrı bir dava. Şunu unutmayın : Ekran kartına OC yapmak işlemciye yapmak kadar kolay değildir ve oldukça risklidir. Daha denemeyin. ekran kartının kendi Gaming ve OC profilleri vardır, onları kullanın ve asla manuel OC yapmayın.
hadi bişey olmaz hadi 80 plus bronze diye aldık umarım sorun çıkarmaz vatanın işi bu da zaten ben aslında corsair filan alıcaktım 650w ama bu daha uygun diye bunu aldımVe PSU'su tabiri caizse C4![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.