GTX 1070 Ti Sistem Toplama Tavsiyesi

Hocam kart 499$, gümrük vergisi 100$ kargo da 10$. Eğer gümrüğe takılmazsa 100$ geri ödenecek. Takılırsa 610$’a falan geliyor. Asus’un A8G modeli ise gümrük ve kargo dahil 580$ gibi bir şey oluyor.

610$= 2360₺
580$= 2250₺

Fiyatı iyimiş. Burada 2700TL civarında dolanıyor. Hybrid alabilirsin, 40 50 dereceyi geçmez uzun süre kullanırsın.
Hocam büyük ihtimalle Asus A8G modelini alacağım. Sepete eklerken bahsettiğim gibi bir “PC Periphals 4 Years Protection Plan” diye bir şey var bu nedir?

Hocam büyük ihtimalle Asus A8G modelini alacağım. Sepete eklerken bahsettiğim gibi bir “PC Periphals 4 Years Protection Plan” diye bir şey var bu nedir?
Fazladan 4 yıl garantisi olur o seçenek ile alırsanız.

50$ fazla verebilirsen zaten Türkiye içinden iyi bir model alabilirsin.
Tamamdır hocam yolumu çizdim şimdilik. Kartın kendisi 469$, gümrük vergisi 100$ kargo 10$ garanti de 20$. Etti 600$, Amazon’da 50$’lık indirim gibi bir şey var onu da uygulayınca 550$’a geliyor her şey dahil. Bu da 2100₺ gibi bir meblağ yapıyor. Bu kartın Türkiye’deki bedeli 2800-3000₺ arası oynuyor. Su soğutmayı Türkiye’den ilerleyen zamanlarda alacağım 100₺ için Amazon’dan almaya değmez diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. @Mithat Berhan, hocam sen Evga FTW2 1070 Ti mı önerirsin yoksa Asus ROG Strix 1070 Ti A8G mi? Sorduğum bazı teknoloji bilenleri Asus’u önerdi. @Pantheon arkadaşımız da Evga’yı önerdi arada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…