GTX 1070 Ti Sistem Toplama Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.486
3 model gördüm Amazonda, FTW2, SC, Hybrid. FTW2 modeli ile Hybrid arasında 29$ oynuyor bence almaya değer. FTW2'nin de ısınacağını zannetmiyorum.
Bu şimdi kargo felan kaç kuruşa gelecek sana?

Vatan Bilgisayardaki fiyatlara baktım da, sanki herif atlamış uçağa kendi getirmiş yol parasını eklemiş üstüne. :)
Hocam kart 499$, gümrük vergisi 100$ kargo da 10$. Eğer gümrüğe takılmazsa 100$ geri ödenecek. Takılırsa 610$’a falan geliyor. Asus’un A8G modeli ise gümrük ve kargo dahil 580$ gibi bir şey oluyor.

610$= 2360₺
580$= 2250₺

Hocam büyük ihtimalle Asus A8G modelini alacağım. Sepete eklerken bahsettiğim gibi bir “PC Periphals 4 Years Protection Plan” diye bir şey var bu nedir?
Fazladan 4 yıl garantisi olur o seçenek ile alırsanız.

50$ fazla verebilirsen zaten Türkiye içinden iyi bir model alabilirsin.
Tamamdır hocam yolumu çizdim şimdilik. Kartın kendisi 469$, gümrük vergisi 100$ kargo 10$ garanti de 20$. Etti 600$, Amazon’da 50$’lık indirim gibi bir şey var onu da uygulayınca 550$’a geliyor her şey dahil. Bu da 2100₺ gibi bir meblağ yapıyor. Bu kartın Türkiye’deki bedeli 2800-3000₺ arası oynuyor. Su soğutmayı Türkiye’den ilerleyen zamanlarda alacağım 100₺ için Amazon’dan almaya değmez diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. @Mithat Berhan, hocam sen Evga FTW2 1070 Ti mı önerirsin yoksa Asus ROG Strix 1070 Ti A8G mi? Sorduğum bazı teknoloji bilenleri Asus’u önerdi. @Pantheon arkadaşımız da Evga’yı önerdi arada kaldım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı