Ragvand Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2018 #1 Aşağıdaki sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı? Varsa önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2018
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.101 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 21 Şubat 2018 #2 Bu kasa çok eskidi artık, çok iyi donanımlara sahip değil onun yerine örneğin bunu alabilirsiniz. Kasa: PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS 600W ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK), FSP Hyper K 600 600W 80+ EU Kasa - inventus Ben aynı anakartı kullanıyorum, pişman değilim ama artık 8 nesil varken bence 7. Nesil sistem toplamak mantıklı değil. Size O.C desteklemeyen bir anakarta O.C yapılabilen bir işlemci düşünüyorsunuz. Oda bence gereksiz olacaktır şu görselde. MSİ ASUS Bunlar para iadesi kampanyaları. Asus anakart sadece işlemci ile birlikte alınca para iadesi var. Siz İ5 8600K alırsanız mantıklı olabilir. SSD için aynı fiyata Samsung 850 Evo daha mantıklı daha performanslı. Son düzenleme: 21 Şubat 2018
Bu kasa çok eskidi artık, çok iyi donanımlara sahip değil onun yerine örneğin bunu alabilirsiniz. Kasa: PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS 600W ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK), FSP Hyper K 600 600W 80+ EU Kasa - inventus Ben aynı anakartı kullanıyorum, pişman değilim ama artık 8 nesil varken bence 7. Nesil sistem toplamak mantıklı değil. Size O.C desteklemeyen bir anakarta O.C yapılabilen bir işlemci düşünüyorsunuz. Oda bence gereksiz olacaktır şu görselde. MSİ ASUS Bunlar para iadesi kampanyaları. Asus anakart sadece işlemci ile birlikte alınca para iadesi var. Siz İ5 8600K alırsanız mantıklı olabilir. SSD için aynı fiyata Samsung 850 Evo daha mantıklı daha performanslı.
H Hendings Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 395 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #3 Intel 8. nesil veya Ryzen öneririm. 6000₺ Nvidia ve Intel Tabanlı Sistem Tavsiyesi Burada attığım sistemi alabilirsiniz. Yeni fark ettim. Neden 2 tane konu açtınız?
Intel 8. nesil veya Ryzen öneririm. 6000₺ Nvidia ve Intel Tabanlı Sistem Tavsiyesi Burada attığım sistemi alabilirsiniz. Yeni fark ettim. Neden 2 tane konu açtınız?
Kedito Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #4 Ragvand dedi: Aşağıdaki sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı? Varsa önerilerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 282869 Genişletmek için tıkla... Anakart seçimin GTX 1070ti'ye tam performans veremez, Z serisi bi anakart almanı öneriyorum.
Ragvand dedi: Aşağıdaki sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı? Varsa önerilerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 282869 Genişletmek için tıkla... Anakart seçimin GTX 1070ti'ye tam performans veremez, Z serisi bi anakart almanı öneriyorum.
Ragvand Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #5 Hendings dedi: Intel 8. nesil veya Ryzen öneririm. 6000₺ Nvidia ve Intel Tabanlı Sistem Tavsiyesi Burada attığım sistemi alabilirsiniz. Yeni fark ettim. Neden 2 tane konu açtınız? Genişletmek için tıkla... Moderatör açmış sanırım ben açmadım. Teşekkür ederim.
Hendings dedi: Intel 8. nesil veya Ryzen öneririm. 6000₺ Nvidia ve Intel Tabanlı Sistem Tavsiyesi Burada attığım sistemi alabilirsiniz. Yeni fark ettim. Neden 2 tane konu açtınız? Genişletmek için tıkla... Moderatör açmış sanırım ben açmadım. Teşekkür ederim.