- Makaleler
- 33
Intel tabanlı sistem ben önermiyorum ileride yükseltme imkanı olmuyor. İsterseniz Ryzen bir sistem toplayabilirim. Monitör dahil olacak mı?
Ryzen olabilir monitör dahil olmayacak onu daha sonra almayı mdüşünüyorum.Intel tabanlı sistem ben önermiyorum ileride yükseltme imkanı olmuyor. İsterseniz Ryzen bir sistem toplayabilirim. Monitör dahil olacak mı?
Merhaba, i5 8400, 7600K'dan performanslı bir işlemcidir. Siz 8. neslin mimarisine göz atmadınız galiba?
Eki Görüntüle 283208
1070Ti için en az 2K monitör gerekiyor. Ben GTX 1070'te bile bunun eksikliklerini görüyorum. Ayrıca bu saatten sonra 7. nesil alınmaz.
- Monitör çözünürlüğünüz nedir? Model belirtebilirseniz iyi olur.
Monitörü ileride değiştirmeyi düşünüyorum 144Hz bir monitör alacağım ama şimdilik elimdeki bu.Bu monitöre 1070Ti felan fazla gelir.
Bence işlemciden yana darboğaz olmaz 1080p'de.Darboğaz olursa DSR ile 2K çözünürlükte rahat oyun oynar.
7600K'nın 8400'den az daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Ama 8400 daha F/P olduğu için onun alınması daha mantıklıdır.Merhaba, i5 8400, 7600K'dan performanslı bir işlemcidir. Siz 8. neslin mimarisine göz atmadınız galiba?
Eki Görüntüle 283208
1070Ti için en az 2K monitör gerekiyor. Ben GTX 1070'te bile bunun eksikliklerini görüyorum. Ayrıca bu saatten sonra 7. nesil alınmaz.
- Monitör çözünürlüğünüz nedir? Model belirtebilirseniz iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.