Merhaba. Eski toplama sistemle gelen Power Boost VK-G1002s kasamı değiştirip havalandırması daha iyi ve taşıması daha kolay bir kasa almak istiyorum. Ama donanımdan pek anlamadığım için montaj ve uyumluluk konusunda muhtemelen çok sıkıntı yaşayacağım. Bir de kasa olarak da biraz araştırma yapıp şunu buldum ve beğendim:
MSI A320M PRO-VH Plus anakartım ve Zotac Geforce® GTX 1070 TI AMP Extreme Edition ekran kartım var, anakartım micro ATX, kasa bunu destekliyor sanırım anakart için başka bir kriter yok. Ekran kartının ise boyutu biraz büyük, kasaların da desteklediği bir boyut oluyormuş, bu kasa sanıyorum ucu ucuna yetiyor buna (kendi sitesinden GPU özelliklerine baktığımda uzunluğunu 325 mm olarak gördüm, kasa 330 mm destekliyor), böyle sıkışık olması bir sıkıntı yaratır mı? Bunlar harici nelere dikkat etmeliyim? Ekstra satın almam gereken şeyler var mı kasa değişimi için? Eski kasamda PCI kabloları falan var, yenisinde de standart geliyor mu ya da aynıları yeterli olur mu? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
taşımayı düşünüyorum , notebook fiyatları bu dönemde çok yüksek ve sık seyahat ettiğim için biraz daha portatif birşey mümkünse , ne olursa olsun şimdiki powerboost kasadan iyi olacaktır zaten , baya metal yığını
1000 civarında geziyorsan ya coler Master bak. Ben sevemedim kullanıyorum gerçi. Diğer ürün Phanteks P400 veya p500.P500 pahalıdır az. P400 işini görecektir.
taşımayı düşünüyorum , notebook fiyatları bu dönemde çok yüksek ve sık seyahat ettiğim için biraz daha portatif birşey mümkünse , ne olursa olsun şimdiki powerboost kasadan iyi olacaktır zaten , baya metal yığını
Bu kasaya Recep hocam 3070 Ti ekran kartını yatırarak montaj etti. Bence tavsiye edilmesi iyi bir ürün değil. Bu adam bir gün 3080 Ti veya 3090 Ti aldı. Bu kasaya nasıl montaj edecek.
Daha küçük kasa olursa daha iyi olur ama ekran kartı bayağı büyük kısıtlıyor o biraz. Yakın zamanda da GPU değiştireceğimi sanmıyorum bir sıkıntı olursa yenilemek harici.