Çözüldü GTX 1070 Ti ve GTX 1070 Düşük Çözünürlük Performansı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

plexies

Kilopat
Yeni bir bilgisayar toplayacağım. Ekran kartı GTX 1070 Ti veya GTX 1070 olacak. Çözünürlüğü CS:GO'da 1920x1080, PUBG gibi oyunlarda da 1440x900 gibi biraz daha düşük çözünürlükte oynayacağım. Fakat çözünürlükle alakalı düşüş oluyormuş, darboğaz falan nasıl düzeltilir veya ekran kartı değiştirilmeli midir?

Soru : Hangi ekran kartını almam lazım? (1060-1070-1070 Ti)

Çözüm
Evet alıp oyun içi çözünürlüğü düşürebilirsin veya NVIDIA denetim masasından özel çözünürlükten ayarlayıp sıkıntısız oynayabilirsin. İşlemcin güçlü bir işlemciyse darboğaz sorunu yaşamazsın.
CS:GO çözünürlük düşürsen pek fark etmez. Ama PUBG gibi bir oyunda çözünürlük düşürürsen adamları görmekte zorlanırsın.

Ayriyeten Counter-Strike ilk sürümünün tüm çözünürlüklere uygundur.
Counter-Strike on Steam
Korsan oynuyordun galiba eğer halen oynamayı düşünüyorsan satın almanı öneririm.

Korsan oynuyordum 1.6'yi :D.

CS:GO için sorun olacağını zatendüşünmüyorum fakat PUBG'de ekranın daha küçük olmasını istiyorum arkadaşımin PCsinde oynarken 1440X900'e düşürmeden oynayamıyorum 1920X1080 çok büyük ve kötü gözüküyor bence laptopa alıştığımdan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı