GTX 1070 Ti ve i7-8700 Sistem

UmutBey

Megapat
Sizce nasıl?

A1.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Ramlerinizi daha yüksek frekanslı seçmenizi öneririm,
2- Bu kadar para harcanması hedeflenen bir sistem sağlam bir işlemci soğutucu ister :)
3- Listede seçtiğiniz kasada güç kaynağı var. Ayrıca almanıza gerek yok.

1- Ramlerinizi daha yüksek frekanslı seçmenizi öneririm,
2- Bu kadar para harcanması hedeflenen bir sistem sağlam bir işlemci soğutucu ister :)
3- Listede seçtiğiniz kasada güç kaynağı var. Ayrıca almanıza gerek yok.
Güç kaynağına pek güvenemedim o yüzden güç kaynaksız bulamadığım için ayırırım dedim. Soğutucu eklemeyi unutmuşum ondada büyük ihtimal Corsair h110i tercih edebilirim.

Kasadaki güç kaynağı iyi, merak etmeyin. Bunun yanına sisteminizi korumak için de en az 1000V lık ups almanızı şiddetle öneririm. Bkz: ben, elektrik dalgalanmasından bilgisayar yakan adam..

Mantıklı benim bölgede sık elektrik kesintisi oluyor bayağıdır. Ne marka önerirsin?
Çoğu aynı mantık üzerine çalışır zaten. Ben bütçem doğrultusunda dandik bişey almıştım. İşimi görüyor. Size Tunçmatik öneririm. Bir hayli iyiler bu konuda. Ben powerup diye bir marka kullanıyorum, sessiz memnunum. S-Link, Tunçmatik, MAkelsan markalarına bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı