Eğer O.C yapacaksanız, z170 serisi anakart gerekir. Size önerim ya i7 6700 ve h170 ikilisini almanız ya da i7 6700k ile MSI z170a pro ikilisini almanız. Ayrıca o monitör çok iyi. IPS panel ve 2K olması başlı başına bir artı. Bu sistem seni en az 2-3 yıl götürür sanıyorum high-ultra arasında.Alacağım monitör 1440p olacak Recep abi
.1440p ye önerebileceğin bir monitör var mı?
Peki bu sistem nasıl recep abi ? Fiyatı yükseltti monitör felan ise karışınca islemciyide i7 skylake yaptım? monitör iyimdir buradaki abi ? Bu sistem beni kaç yıl götürür?SSDye gerek duymadığımız için koymadım daha iyisi olur mu olursa hangi parçalarla olur?Eki Görüntüle 179223 Eki Görüntüle 179224
Z170 lerin fiyati benimkinden daha yuksek buna butcem el vermiyor i7 6700 yapacagim.Ve asus anakart bios tasarimi cok kolay ve hos.Eğer O.C yapacaksanız, z170 serisi anakart gerekir. Size önerim ya i7 6700 ve h170 ikilisini almanız ya da i7 6700k ile MSI z170a pro ikilisini almanız. Ayrıca o monitör çok iyi. IPS panel ve 2K olması başlı başına bir artı. Bu sistem seni en az 2-3 yıl götürür sanıyorum high-ultra arasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.