Satılık GTX 1070 ve i5 6600K Sistem

Sercan Çil

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dipnot: İsteyene monitör fiyat üzerine ekstra konularak verilebilir.

Ekran kartı: MSI Gaming X GTX 1070 8gb
İşlemci: Intel Core i5 6600K
Anakart: MSI Z170A Gaming Pro 3600MHZ
İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo
Kasa: Silverstone Pencereli
Monitör: Asus vp247h 60hz 1ms
SSD: Kingston hyperx fury 120gb
HDD: Seagate Barracuda 2TB 7200RPM
Güç kaynağı: Evga 600B - 600W 80plus Bronze
RAM: Corsair 16GB (2x8) 3000MHZ CL15

Sistem yükseltmek için satıyorum. Fiyat uygun. Kendiniz bu seviyede bi sistem toplamaya kalksanız monitörle beraber en az 7000TL ödersiniz. Sistemi diğer uygun fiyatlı boş pc'ler ile karıştırmayın. Bu sebeple ne ben zarara gireyim ne de siz boşuna kendinizi yorun. Anakart zamanının en yüksek modeli olan "z" serisinden olduğu gibi yüksek overclock profillerine izin veren oyuncu serisidir. Ekran kartı piyasadaki bütün oyunları ultrada ortalama 100fps üzerinde oynatan oyuncu modelidir. İşlemci soğutucusu en çok satan serin modeldir. İşlemci "K" overclock serisindendir. Yüksek overclock değerlerine ulaşmanıza imkan tanır. Deneme dışında hiç overclock yapılmamıştır çünkü gerek duyulmamıştır. Öğrenci bilgisayarıdır. Üniversite durumlarıyla uğraşmaktan fazla kullanılmamıştır. Garantisi yoktur. Ankara içi elden test edilebilir. Şehirdışından alacaklara gerekli testler gösterilip, kargo tarafımca karşılanır. Şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat: 4400 TL

Son düzenleme:
Kutu, garanti, farura durumları nedir acaba?

Garantiler yeni bitti. Kutu ve faturaların büyük kısmı bulunmakta. Amazon'dan alındı 3 yıl önce.
Ayrıca dolar 30 kuruş yükseldikten sonra fiyatta bir düzenleme oldu. 4500TL pazarlık payı mevcut.
@Hasan Gürlek Başlıktaki ram ve psu hariç kısmını silebilir misiniz, kompe satıyorum.

Son düzenleme:
Garantiler yeni bitti. Kutu ve faturaların büyük kısmı bulunmakta. Amazon'dan alındı 3 yıl önce.
Ayrıca dolar 30 kuruş yükseldikten sonra fiyatta bir düzenleme oldu. 4500TL pazarlık payı mevcut.
@Hasan Gürlek Başlıktaki ram ve psu hariç kısmını silebilir misiniz, kompe satıyorum.
İlk mesajınızın sol altında bulunan ''Rapor'' kısmından başlığın değişmesini istediğinizi belirtirseniz moderatör arkadaşlar yardımcı olacaktır. İyi satışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı