GTX 1070 ve i7-6700K Sistem Toplama

copala3

Megapat
Daha fazla  
Hocam merhaba. 6700K, Z170 serisi anakart, ve özellikle de Everest PSU'lu bir kasayı asla tavsiye etmem.
Ryzen 5 1600X ve GTX 1070 Sistem Toplama
bu konuya göz atabilirsiniz. Vatan'dan alma mecburiyetiniz var ise Vatan üzerinden çok daha iyi bir sistem tavsiye edebiliriz. Mecburiyetiniz yok ise konuda verdiğimiz siteler en az Vatan kadar güvenilirdirler.
Toplam bütçenizi de öğrenebilir miyiz?

Teşekkürler fakat ben intel işlemci almayı düşünüyorum.SSD,HDD,Kasa,Sıvı soğutucudan değişmesi gereken var mı ? SSD 120 gb yerine daha yükseğini mi almalıyım önerilerinizi bekliyorum yorum atın lütfen

Madem İntel Fanboysun o zaman yapacak birşey yok. Aşmışken en son seri işlemcileri almalısın. 7. Nesil varken 6. Nesil alma. 7700k ve Z270 çipsetli bir anakart ile sistemi topla. Asla ama asla Everest marka hiçbir şey kullanma. O güç kaynağı yüzünden işlemcini ve anakartını yakabilirsin. Youtube de birsürü video var. 1080p için RX 480 den üstüne gerek yok. 1080p de istesen de 1070' ten tam performans alamazsın. Paranı çöpe atmış olursun. Onun yerine RX 480 ve Freesync bir monitör alabilirsin. Artan parayla da Diğer parçalarını yükselt. Bir de Vatan Bilgisayar' dan alışveriş yapmayın. Diğer sitelere göre çok pahalı.

Monitör hariç sistem için toplam bütçeniz ne kadar ?

Monitör konusunda kararsızım o yüzden monitör dışı tam bir bütçe veremem fakat monitörle birlikte 8000 e kadar çıkabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı