GTX 1070 ve R5 2600 CS:GO Düşük FPS

discursive57

Centipat
Merhaba herkese öncelikle. Arkadaşlar CS:GO'da 4: 3 ekran 1024*768 çözünürlükte Low ayarlarda FPS 200'lere kadar düşüyor sabit 300 FPS almak istiyorum sistemim bir haftalık sıfır parçalar, ekran kartı bir yıllık.
İşlemci: Ryzen5 2600 3.85MHz(OC)
RAM: Crucial 3000MHz 8 GB
Anakart: ASUS Prime B450MK
Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1070 8 GB(OC)
650W PSU
İnternetteki inceleme videolarında 300-400 arası FPS alanlar var. Daha düşük kartlarla sabit 300 alanlar var. Bilgisayardan soğudum ne olur yardımcı olun. Aşağıya oyun içi ekran görüntüsünü ve Benchmark testini bırakıyorum.

1.jpg
3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunlarda oluyor mu bu? Yoksa sadece CS:GO'ya mahsus bir durum mu? Eğer sadece bu oyuna özelse 240 hz bir monitöre sahip olmadığınızı varsayarak çok büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Diğer oyunlarda oluyor mu bu? Yoksa sadece CS:GO'ya mahsus bir durum mu? Eğer sadece bu oyuna özelse 240 hz bir monitöre sahip olmadığınızı varsayarak çok büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Hocam sadece cs go yükledim 75hz monitörüm ,ekran kartı kullanımı çok düşük tek istediğim sabit fps ,daha düşük sistemler sabit 300 fps alırken benım 200lere düşmesi hatta 200ün altına düşmesini çözemedim, ayrıca fark ediliyor hocam 75fpsden üstünü fark etmezsin desenızde.
Ekran kartınıza tam yüklenmiyorsunuz ayarları max yaparsanız daha fazla performans alırsınız. 1080p de full ayarlar oynayın fps_max 0 yapın
hocam benım alışkanlık 4:3 ekran 1024*768den başka oynayamıyorum onda da full ayarlara çektiğimde yine bu civarda fps alıyorum .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı