Hesabı kapandı

CripteX

Decapat
Daha fazla  
Facebook hesabım mayıs ayında kapanmış. Ama neden kapandığını bilmiyorum, itiraz etme süreside geçmiş. Farkında değildim kapandığının kalıcı kapandı falan diyorlar ama hiçbir şeyde yapmamıştım. Nasıl açtırabilirim?

Tam olarak şöyle yazıyor. Hesabın 29 may 25 de kapatıdı. Hesabının yanlışlıkla kapandığını düşünüyorsan en fazla 30 gün içinde yardım merkezinden bilgi öğrenebilirsin. Yazılmış bu da 29 Haziran'da bitmiş bende kapandığını 2 Temmuz'da anladım böyle sorun yaşayanlar nasıl halletti.

Tam olarak şöyle yazıyor. Hesabın 29 may 25 de kapatıdı. Hesabının yanlışlıkla kapandığını düşünüyorsan en fazla 30 gün içinde yardım merkezinden bilgi öğrenebilirsin. Yazılmış bu da 29 Haziran'da bitmiş bende kapandığını 2 Temmuz'da anladım böyle sorun yaşayanlar nasıl halletti.

Kapanan hesaplar açılmıyor hocam. Yanlışlıkla kapanma ihtimali olduğunu sanmıyorum kural ihlali olmuştur.

Kapanan hesaplar açılmıyor hocam. Yanlışlıkla kapanma ihtimali olduğunu sanmıyorum kural ihlali olmuştur.

Hocam şöyleki bir kere daha böyle olmuştu hesap çalınmıştı açtırdım bir daha sonra hiç kullanmadım. Geçende PUBG'ye girerken bir baktım hesap kapanmış. Ama hesapta hiçbir şey paylaşmıyordum kullanmıyordum bile sadece oyun için hesap açıyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı