Bence alınmaz. AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RTX2060 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC bütçeyi 500 TL artırıp rami 16 gb 3200 mhz yaparak RTX 2060'lı sistem alabiliyorsunuz Teknobiyotik'ten. Hatta rami kısa bir süre 8 gb idare ederim der iseniz 5500 TL vererek bu sisteme sahip olabilirsiniz. Hatta AMD Ryzen ™ 5 2500X 3.4GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC bu sisteminde ramini 16 gb 3000 mhz yaparak 4800 TL'ye alabilirsiniz. Farkı :
RTX 2060 Daha mantıklı olur aynı fiyattalar.1070 yerine 1660 ti kullanman daha iyi olur. Daha düşük TDP değeri daha yüksek performans
Arada 1000 TL fark var ?RTX 2060 Daha mantıklı olur aynı fiyattalar.
Hakkında söylenilenler iyi. Elbette ki her firmadan mağdur olanlar vardır ki buna bende İtopya'dan mağdur olan birisi olarak söylüyorum. Ancak böyle sitelerin işini haklarıyla yaptıkları gibi bir gerçekte vardır.Bir sorum daha olacak teknobiyotik neden bu kadar ucuz bi sorun cikmaz umarım başka sitelerde böyle bilgisayarlar 6000 tl civari
Arada 1000 TL fark var ?
Hakkında söylenilenler iyi. Elbette ki her firmadan mağdur olanlar vardır ki buna bende İtopya'dan mağdur olan birisi olarak söylüyorum. Ancak böyle sitelerin işini haklarıyla yaptıkları gibi bir gerçekte vardır.
Teknobiyotik gayet güvenilirdir arkadaşıma ve forumdaki çoğu insana genelde buradan öneri yaptım, Hepsi memnun Şikayet duymadım.Bir sorum daha olacak teknobiyotik neden bu kadar ucuz bi sorun cikmaz umarım başka sitelerde böyle bilgisayarlar 6000 tl civari
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.