GTX 1070 ve R5 2600 Sistem Alınır mı?

Elwiyz

Hectopat
Parcalarin güncellemelerini gorebilirsiniz fotoğrafta site Teknobiyotik bu arada sıkınti olur mu yarin siparis edeceğim fiyati bana cok uygun geldi.
Screenshot_2019-03-30-21-59-26-1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınmaz. AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RTX2060 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC bütçeyi 500 TL artırıp rami 16 gb 3200 mhz yaparak RTX 2060'lı sistem alabiliyorsunuz Teknobiyotik'ten. Hatta rami kısa bir süre 8 gb idare ederim der iseniz 5500 TL vererek bu sisteme sahip olabilirsiniz. Hatta AMD Ryzen ™ 5 2500X 3.4GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC bu sisteminde ramini 16 gb 3000 mhz yaparak 4800 TL'ye alabilirsiniz. Farkı :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence alınmaz. AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RTX2060 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC bütçeyi 500 TL artırıp rami 16 gb 3200 mhz yaparak RTX 2060'lı sistem alabiliyorsunuz Teknobiyotik'ten. Hatta rami kısa bir süre 8 gb idare ederim der iseniz 5500 TL vererek bu sisteme sahip olabilirsiniz. Hatta AMD Ryzen ™ 5 2500X 3.4GHz, GTX1660TI 6GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC bu sisteminde ramini 16 gb 3000 mhz yaparak 4800 TL'ye alabilirsiniz. Farkı :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerin için teşekkür ederim yalnız önerdiğin sistemde ssd falanda yok bana cok masraflı geliyor bütçem max 5500

RTX 2060 Daha mantıklı olur aynı fiyattalar.
Arada 1000 TL fark var ?
Bir sorum daha olacak teknobiyotik neden bu kadar ucuz bi sorun cikmaz umarım başka sitelerde böyle bilgisayarlar 6000 tl civari
Hakkında söylenilenler iyi. Elbette ki her firmadan mağdur olanlar vardır ki buna bende İtopya'dan mağdur olan birisi olarak söylüyorum. Ancak böyle sitelerin işini haklarıyla yaptıkları gibi bir gerçekte vardır.

Arada 1000 TL fark var ?

Hakkında söylenilenler iyi. Elbette ki her firmadan mağdur olanlar vardır ki buna bende İtopya'dan mağdur olan birisi olarak söylüyorum. Ancak böyle sitelerin işini haklarıyla yaptıkları gibi bir gerçekte vardır.
Araştırıp gelebilirdin, :) 1000 TL fark asla olmaz 2070 olsa neyse.
Bir sorum daha olacak teknobiyotik neden bu kadar ucuz bi sorun cikmaz umarım başka sitelerde böyle bilgisayarlar 6000 tl civari
Teknobiyotik gayet güvenilirdir arkadaşıma ve forumdaki çoğu insana genelde buradan öneri yaptım, Hepsi memnun Şikayet duymadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı