GTX 1070 ve Ryzen 1600 sistem toplama

@ykula Sisteminiz çok güzel söylemeden edemedim. Bu arada S340 Razer Edition gayet şık bir kasa. Bende kendi sistemimi bu kasaya toplamayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim övgünüz için. Aynen, ilk önce sistemi Spec-Alpha'da kurmayı düşünüyordum ben. Sonra Technopat'ta S340 tavsiye ettiler, e 20Tl farkla da Razer Edition'u kaçırmadım tabii :D Kasayı tavsiye ederim, materyali çok güzel, parmak izi tutmuyor, kaliteli, masam küçük ama masa üstünde kullanıyorum, sırıtmıyor pek. ledleri güzel. Tavsiye ederim. Ama şunu söyleyeyim, kasada 2 fan var. Arkada ve üstte. Ön tarafa 2 fan daha aldım ben. Soğutması ve hava sirkülasyonu gayet iyi oldu.

Çok teşekkür ederim övgünüz için. Aynen, ilk önce sistemi Spec-Alpha'da kurmayı düşünüyordum ben. Sonra Technopat'ta S340 tavsiye ettiler, e 20Tl farkla da Razer Edition'u kaçırmadım tabii :D Kasayı tavsiye ederim, materyali çok güzel, parmak izi tutmuyor, kaliteli, masam küçük ama masa üstünde kullanıyorum, sırıtmıyor pek. ledleri güzel. Tavsiye ederim. Ama şunu söyleyeyim, kasada 2 fan var. Arkada ve üstte. Ön tarafa 2 fan daha aldım ben. Soğutması ve hava sirkülasyonu gayet iyi oldu.
Corsair Spec-Alphadan 20tl fark yok razer edition daha pahalı link atarmısınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı